Bed styling

Slapen in stijl, met ons advies

Bij De Nachtwacht doen we er alles aan om jou kwalitatieve nachten te bezorgen. Want alleen zo verschijn je telkens opnieuw fris aan de start van alweer een nieuwe dag.

Ook de omstandigheden waarin je slaapt, mogen niet uit het oog verloren worden. Het is belangrijk de juiste sfeer te scheppen in jouw slaapkamer om zo een plek van rust te creëren. Samen met jou scheppen we graag harmonie in jouw slaapomgeving.

Die rustige sfeer wordt door verschillende factoren bepaald: opteer je voor katoenen bedlinnen, katoen satijn, jersey, zijde of ben je eerder voorstander van linnen lakens? Welke kleuren hanteer je in jouw slaapkamer en is het nodig die stijl ook door te trekken naar de aanpalende badkamer? Misschien is er wel een spreuk die je steeds tot rust brengt en die je graag ziet terugkeren in jouw bedlinnen?

Het zijn maar enkele vragen op basis waarvan wij aan bed styling doen. Benieuwd? Bekijk al eens onze realisaties ter inspiratie!

Bed styling advies

Hoe gaan we te werk?

1.Bezoek ons

Ons aanbod op vlak van bedlinnen is heel uitgebreid. Mirabel SlabbinckVerilin, LysdrapLexington of Mikmax, het zijn maar enkele topmerken van wie je de collectie kan bekijken en voelen bij De Nachtwacht. In een eerste gesprek tonen wij jou de verschillende mogelijkheden en peilen we naar jouw slaapvoorkeuren en -verwachtingen.

Tip: Breng gerust een foto van jouw slaapkamer, een stukje behangpapier of een staaltje van jouw vloerbekleding mee naar De Nachtwacht. Dat maakt het ons iets makkelijker te weten waar jij voor staat

2.De bedstyliste komt bij je langs

Een van onze bedstylistes komt vervolgens graag bij jou langs. Ze heeft een reeks stalen bij en bekijkt samen met jou wat het best bij jouw interieur past. Vloekt de voorgestelde stijl niet met het schilderij dat in jouw slaapkamer hangt? Kunnen we de kleuren ook laten terugkeren in jouw badkamer? We zorgen ervoor dat het hele plaatje klopt.

3.Wij stellen voor, jij kiest

Daarna maken wij ons huiswerk en stellen we nauwgezet een gepersonaliseerd voorstel samen met correcte prijzen. Met een duidelijke en transparante prijsofferte in de hand kan jij vervolgens de juiste keuze maken.

4.We brengen het voor jou in orde

Tot slot volgen we jouw bestelling voor je op. We zorgen voor de juiste personalisatie en komen het, indien gewenst, bij jou thuis installeren zoals het moet. We laten je kennis maken met verschillende stijlen van opmaken en geven jou een pallet aan tips waarmee je nadien zelf aan de slag kan om de juiste sfeer te creëren in jouw slaapkamer. 

Plan jouw bed styling aan huis

Droom jij ook van een samenhangende slaapkamerlook of haal je graag dat B&B gevoel tot bij jou thuis?

 ‘Wachtmerries’ vermijden?