Dirk

"Op mijn matras op maat heb ik het gevoel dat ik overal correct ondersteund ben. Nu slaap ik ondertussen al 5 tot 6 uur per nacht en hoef ik niet zo vaak op te staan, een hele verbetering dus voor mij!"

Een matras op maat van Equilli

"Vroeger had ik een bouwbedrijf en dus een fysiek zware job. Ik had erg veel rugklachten en sliep iedere nacht slechts enkele uren. Soms stond ik zelfs tot 20 keer op per nacht. Ik moest dus iets veranderen en tikte ‘matrassen Kortrijk’ in op Google. Zo kwam ik uiteindelijk op de website van De Nachtwacht terecht. Het was niet de eerste website die ik bekeek, maar wat mij bij De Nachtwacht meteen in het oog sprong was het merk ‘Equilli’. Ik begon meteen verder te lezen over Equilli en waar ze voor stonden. Toen ik las dat dit een Belgisch bedrijf was dat werd opgestart door twee doctoraatstudenten was ik zeer geïnteresseerd.

Toen ik langskwam in de winkel heeft Kim me geholpen. Hij deed de Equilli sleepscan en in slechts enkele minuten werd mijn lichaam en de juiste ondersteuning voor mij opgemeten. Ik koos voor de Support Flex matras, zodat ik achteraf nog de kans kreeg om indien nodig aanpassingen te doen. Op mijn matras op maat heb ik het gevoel dat ik overal correct ondersteund ben. Nu slaap ik ondertussen al 5 tot 6 uur per nacht, en hoef ik niet zo vaak op te staan, een hele verbetering dus voor mij!"

We blijven streven naar de beste nachtrust...

"Rugklachten en verlammende verschijnselen heb ik nog steeds, daar zal ik - vrees ik - nooit helemaal van verlost zijn. Om de drie weken ga ik nog naar de osteopaat. Ik nam ook het ergonomisch hoofdkussen met nekrol van Equilli mee, maar gebruik dit momenteel niet. Een hoofdkussen kan ik voorlopig moeilijk verdragen, ook al slaap ik op mijn zij en heb ik dus wel ondersteuning aan mijn hoofd nodig. We zoeken dus nog verder naar het perfecte hoofdkussen voor mij. Verder heb ik ook last van rusteloze benen, en heb ik het vaak veel te warm ’s nachts. De enige dons die ik kan verdragen is de Chalet Light van Brinkhaus, die Marijke mij aanraadde.

Ik kwam langs bij De Nachtwacht omdat ik wat meer slaap wilde, maar nooit had ik verwacht dat ik nu soms tot 6 uur per nacht zou kunnen slapen! Ik ben dus heel blij met mijn Equilli matras en ben ondertussen ook fan geworden van het bedlinnen van Slabbinck en Lexington."

Dirk

Wil jij ook graag jouw verhaal delen? Contacteer ons! Het doet ons niet alleen deugd om jullie ervaringen te lezen, maar je helpt er misschien ook wel iemand anders mee.