Hubert

"Alle lof voor deze zaak, de verkoopsters, de mensen die de installatie kwamen uitvoeren, alles is in harmonie met elkaar en wij zijn heel tevreden."

Auping matras en spiraalbodem

Onlangs bezochten wij de slaapspeciaalzaak “de Nachtwacht” om inlichtingen en prijzen te verkrijgen over een Auping matras en spiraalbodem. Wij werden heel vriendelijk ontvangen, hebben veel uitleg en advies gekregen, en het aanbod en de keuze zijn heel ruim. Zij lieten ons volkomen op ons gemak om rond te kijken, niemand was opdringerig, en wij konden er diverse matrassen uittesten.

Wij hebben genoten van deze vriendelijke en klantgerichte verkoopsters die met veel passie en gedrevenheid informatie gaven, wat zeker niet overal het geval is. Wij twijfelden niet, zijn terug geweest en hebben de aankoop gedaan.

Ook de voorgestelde leveringstermijn was zoals afgesproken. De mensen die bij ons de plaatsing hebben gedaan waren eveneens heel vriendelijk en beleefd, en alles werd correct gemonteerd zoals het hoort. Onlangs hebben wij nog telefonisch gebeld met een bijkomende vraag over de werking van de ”Auping Connect”. Wij hoefden zeker niet een paar keer te bellen, want wij werden heel vlug gecontacteerd met alle nodige uitleg. Alles wordt eigenlijk perfect opgevolgd.

Alle lof voor deze zaak, de verkoopsters, de mensen die de installatie kwamen uitvoeren, alles is in harmonie met elkaar en wij zijn heel tevreden.

Wil jij ook graag jouw verhaal delen? Contacteer ons! Het doet ons niet alleen deugd om jullie ervaringen te lezen, maar je helpt er misschien ook wel iemand anders mee.