Jacqueline & Maurice

"De dokter had ons aangeraden om een verstelbare bodem te kopen. Mijn vrouw heeft soms last van gezwollen benen, en ikzelf moet door gezondheidsproblemen ook wat hoger liggen."

Tijd voor vernieuwing

"Ons oude bed was aan vernieuwing toe. Het was een goede matras, maar die was zeker al 20 jaar oud. We lagen echt in een put en werden ’s morgens vaak wakker met rugpijn. Ook onze lattenbodem was aan vervanging toe.

Jacqueline en ik kennen Marijke goed en wisten dat ze in De Nachtwacht werkte, daarom besloten we om bij jullie langs te komen."

Verstelbare spiraalbodem van Auping

"De dokter had ons al aangeraden om een verstelbare bodem te kopen. Mijn vrouw heeft soms last van gezwollen benen, en ikzelf moet door gezondheidsproblemen ook wat hoger liggen. Om die reden besloten we te kiezen voor een handverstelbare spiraalbodem van Auping die zowel verstelbaar is aan de voeten als aan het hoofd. We combineerden de spiraalbodem van Auping met een Auping matras. 

Lievin en Olivier die de levering doen hebben alles zeer goed geïnstalleerd. Ze waren heel voorzichtig en hebben niks beschadigd, prima! Ze namen ook gratis onze oude matras terug mee. Mijn vrouw en ik slapen nu heel goed, we hebben geen rugpijn meer wanneer we ’s morgens wakker worden. We voelen dat ons hele lichaam nu correct ondersteund is."

Wil jij ook graag jouw verhaal delen? Contacteer ons! Het doet ons niet alleen deugd om jullie ervaringen te lezen, maar je helpt er misschien ook wel iemand anders mee.