Tempur

Matrassen en hoofdkussens van Tempur

Tempur staat synoniem voor drukverlagende matrassen en kussens. De unieke eigenschappen van Tempur matrassen en kussens zorgen voor een comfortabele nachtrust. Meer nog: ze kunnen rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop verminderen.

Je Tempur matras en hoofdkussen passen zich perfect aan jouw lichaam aan, absorberen beweging en werken drukverlagend. Dit zorgt ervoor dat je gedurende de nacht minder zal woelen en draaien of gestoord worden door de bewegingen van jouw partner.

Visco-elastisch traagschuim van Tempur

Het unieke Tempur materiaal reageert op de warmte en het gewicht van jouw lichaam. Jouw Tempur traagschuim matras is zacht waar je het wenst en stevig waar je het nodig hebt. 

Benieuwd naar de voordelen en nadelen van een traagschuim matras? Je leest het hier! 

Wat maakt Tempur zo uniek?

  • Drukverlagend: verbeterde bloedsomloop
  • Absorbeert slaapverstorende bewegingen: minder woelen en draaien
  • Past zich perfect aan jouw lichaam aan
  • Langdurige, gelijkmatige ondersteuning
  • Eenvoudig onderhoud: je hoeft de matras niet te keren of om te draaien en de hoezen zijn wasbaar
  • Technologie ontwikkeld door NASA

Tempur, onder licentie van de US Space foundation

In de jaren '70 ontwikkelde NASA een drukabsorberend materiaal dat astronauten moest ondersteunen tijdens de lancering. Dit unieke materiaal, dat druk en gewicht gelijkmatig verdeelde, ontwikkelde zich later tot Tempur.  Vandaag is Tempur het enige matrasmerk onder licentie van de US Space foundation dat het 'Certified Technology'-zegel mag gebruiken.

Het materiaal dat in de matrassen en hoofdkussens van Tempur gebruikt wordt, wordt uitsluitend geproduceerd in hun eigen fabrieken in Denemarken. Slechts een handvol wetenschappers van Tempur kent de formule voor het unieke Tempur-materiaal. 

Tempur Pro Plus SmartCool

Een extra laag Advanced Tempur materiaal zorgt voor 20% extra drukverlaging in vergelijking met zijn voorganger Original. Deze extra laag zorgt ervoor dat de matras zich nog beter aanpast aan uw lichaam en bewegingen absorbeert.

Daarnaast beschikt deze SmartCool serie over een QuickRefresh matrashoes. Deze matrashoes zorgt voor een optimale temperatuurregulatie, aangenaam fris in de zomer en warm in de winter.

Tempur schotelbodems

Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met jouw Tempur matras om ten volle te kunnen genieten van het uitstekende comfort en de ondersteuning die Tempur te bieden heeft.

Bij de Tempur schotelbodems kan je flexibele schotels individueel draaien om de stevigheid in te stellen naar jouw persoonlijke wensen. De flexibele schotels bewegen daarnaast ook met jouw lichaam mee, zo krijgt iedere zone de juiste ondersteuning

Contacteer ons of kom gerust eens langs in onze winkel en kies jouw ideale bedbodem uit ons assortiment!