Auping bedlinnen collectie voorjaar 2022

Daar is de lente al, net als de voorjaarscollectie van Auping!

Daar is de lente al terug én ook de voorjaarscollectie dekbedovertrekken van Auping ligt in onze winkel. Deze nieuwe Auping collectie bevat voor het eerst ook enkele basismodellen die vast in de collectie zullen blijven. Kom gerust langs om de nieuwe dekbedovertrekken te bewonderen, of ontdek alle 15 modellen nu hieronder! Heb jij al een favoriet?

Auping dekbedovertrek Silent grey

Dit klassiek grijs dekbedovertrek brengt rust in je slaapkamer. De donkerblauwe bies rondom de kussenslopen maakt het geheel af. Het dekbedovertrek werd gemaakt van 100% biologisch katoen perkal en voelt daardoor heerlijk fris en crispy aan. Ideaal voor de warmere nachten!

240x220 cm: € 189,95

Auping dekbedovertrek Quiet beige

Dit Auping dekbedovertrek in een beige zandkleur past in bijna ieder slaapkamer interieur. De donkere bies rondom de kussenslopen zorgt voor een mooi contrast. Het Quiet beige dekbedovertrek werd gemaakt van 100% biologisch perkal katoen.

240x220 cm: € 189,95

Auping dekbedovertrek Serene blue

Serene blue is een heel mooi donkerblauw Auping dekbedovertrek, opnieuw afgewerkt met een blauwe bies rondom de kussenslopen. Het Serene blue dekbedovertrek van Auping is gemaakt van 100% biologisch gewassen katoen, dit zorgt voor een stoerdere matte uitstraling.

240x220 cm: € 179,95

Auping dekbedovertrek Night fall

Met het Night fall dekbedovertrek brengt Auping ons een print met strepen in verschillende frisse tinten groen. De achterkant van de kussenslopen en overtrek kreeg een effen grijs-groene kleur. Deze Auping overtrek bestaat voor 100% uit biologisch katoensatijn, dit zorgt voor een zacht gevoel en mooie glans.

240x220 cm: € 189,95

Auping dekbedovertrek Morning bliss

Het Morning bliss dekbedovertrek is er eentje voor wie houdt van geometrische prints. Dit Auping dekbedovertrek heeft een rood-beige raster op donkerblauwe ondergrond langs de ene kant en blauw raster op rood-beige ondergrond langs de andere kant. Deze overtrek kan dus perfect langs beide zijden gebruikt worden. Bestaat voor 100% uit biologisch katoensatijn.

240x220 cm: € 179,95

Auping dekbedovertrek Midnight blue

Het gestreepte dekbedovertrek Midnight blue van Auping bestaat uit een mooie combinatie van blauwe tinten, wit en bordeaux. De achterkant van het overtrek en kussenslopen is effen blauw. Gemaakt van 100% biologisch katoensatijn.

240x220 cm: € 179,95

Auping dekbedovertrek Mellow dust

Mellow dust is opnieuw een effen overtrek, deze keer in een zachte rood-beige kleur. De kussenslopen kregen rondomrond een stiksel in subtiele lichtroze kleur. Het 100% biologisch gewassen katoen zorgt voor een matte look.

240x220 cm: € 179,95

Auping dekbedovertrek Easy green

Met dit effen dekbedovertrek in prachtige donkergroene kleur breng je de natuur bij je binnen. De lichtblauwe bies die rondom de slopen werd gestikt zorgt voor een fris contrast. Gemaakt uit 100% biologisch gewassen katoen.

240x220 cm: € 179,95

Auping dekbedovertrek Dusk and dawn

Dit dekbedovertrek met grafische zwart-lichtgrijze print past perfect in een modern slaapkamer interieur. Het patroon verloopt van licht naar donker en verspringt onregelmatig, wat zorgt voor een speels effect. Zowel de kussenslopen als de achterkant van dit Auping overtrek kregen een effen lichtgrijze kleur. Gemaakt van 100% biologisch katoensatijn.

240x220 cm: € 189,95

Auping dekbedovertrek Day spring

Het Auping dekbedovertrek Day spring doet denken aan een heerlijke lentedag dankzij de onregelmatige strepen in leuke pastelkleuren. De achterkant van deze overtrek kreeg een effen zachtgrijze kleur. Gemaakt van 100% biologisch katoensatijn.

240x220 cm: € 189,95

Auping dekbedovertrek Cloud nine

Deze overtrek met organische vormen in zachte aardetinten brengt een zalige rust in de slaapkamer. De felblauwe kleur zorgt voor een fris contrast. De achterkant van het dekbedovertrek en de kussenslopen zijn effen beige van kleur. Gemaakt van 100% biologisch katoensatijn.

240x220 cm: € 189,95

Auping dekbedovertrek Casual squares

Casual squares is een dekbedovertrek met klassiek ruitjespatroon. De achterkant van de kussenslopen en het dekbedovertrek is effen ivoorwit, kan dus perfect langs beide zijden gebruikt worden. Deze tijdloze Auping overtrek past perfect in ieder slaapkamer interieur. Gemaakt van 100% perkal katoen.

240x220 cm: € 259,95

Auping dekbedovertrek Casual lines

Dit luxueuze donkerblauwe dekbedovertrek is opnieuw een tijdloos model dat tot zijn recht komt in ieder slaapkamer interieur. De voorkant van het overtrek kreeg fijne witte lijnen op een donkerblauwe achtergrond, de achterkant is effen blauw van kleur. Gemaakt van 100% perkal katoen.

240x220 cm: € 259,95

Auping dekbedovertrek Calm white

Calm white is een effen wit dekbedovertrek met een verrassend beige stiksel rondom de kussenslopen. Gemaakt van 100% biologisch gewassen katoen, waardoor deze overtrek een matte uitstraling krijgt en heerlijk zacht aanvoelt.

240x220 cm: € 179,95

Auping dekbedovertrek Break of day

Het laatste dekbedovertrek uit deze nieuwe collectie is er opnieuw eentje met een leuke print en veel kleur. Deze Auping overtrek brengt meteen een vrolijke sfeer in je slaapkamer. De achterkant van de slopen en het dekbedovertrek is effen grijs. Gemaakt van 100% biologisch katoensatijn.

240x220 cm: € 189,95

Je ontdekt de volledige collectie nu in onze Auping Store! Nog vragen over deze collectie? Contacteer ons gerust. 

Bezoek Auping Store Kortrijk