Auping beste koop en beste matras!

Auping blijft nominaties als 'Beste matras' opstapelen...

Zowel Testaankoop als zijn Nederlands tegenganger De Consumenbond benoemen de matrassen van Auping tot "Beste Koop" en "Beste matras".

Testaankoop van januari 2015 en februari 2013. 

De matrassen Auping Dublin en Auping Inizio werden bij de laatste 2 testen door Testaankoop uitgeroepen tot beste matras en beste koop. "Uitstekende matras met pocketveren. Stabiel en goede lichaamsondersteuning. Zeer goede prestaties qua duurzaamheid." Beste van de test en Beste koop". Dublin en Inizio zijn de instapmodellen van Auping. De andere modellen werden niet getest in Testaankoop. 

Maar ook in Nederland scoort Auping schitterend, weliswaar met het hogere gamma: 

De Consumentenbond: "Vivo matras wederom als beste getest" (januari 2015).

De Consumentenbond heeft de Auping Vivo matras bekroond met het predicaat 'Beste uit de test'. De matrassen werden beoordeeld op een reeks van aspecten, zoals lichaamsondersteuning en vochtregulatie. De Vivo matras komt qua levensduur en lichaamsondersteuning erg goed uit de test. De matras is bovendien even geschikt gebleken voor zowel rug- als zijliggers. De testresultaten zijn te raadplegen op de website van de consumentenbond en in het januarinummer van de Consumentengids.

De Consumentenbond: "Auping matrassen als beste getest" (oktober 2013). De Consumentenbond heeft de Auping Vivo matras bekroond met het predicaat 'Beste uit de test'. Ze testten meer dan veertig matrassen van verschillende fabrikanten en importeurs. De matrassen werden beoordeeld op een reeks van aspecten zoals hardheid, lichaamsondersteuning en vochtregulatie. De Vivo matras springt er in de levensduur en lichaamsondersteuning erg goed uit.  Inmiddels heeft Auping drie matrassen die dit mooie predicaat mogen voeren, met de Vivo matras als nieuwste winnaar.

De Consumentenbond: Auping matrassen ‘beste uit de test’ (oktober 2012). 

De matrassen Cresto en Adagio van Auping zijn door de Consumentenbond bekroond met het predicaat ‘Beste uit de test’. De consumentenorganisatie onderzocht matrassen van veertien fabrikanten op onder meer lichaamsondersteuning, levensduur, isolatie en vochttransport. De Auping modellen Cresto en Adagio scoren in vergelijking met andere merken zeer goed op levensduur, mogelijkheid tot draaien in bed en vochttransport.  

Contacteer ons bij vragen of kom gerust eens langs in onze Auping Store Kortrijk, wij helpen jou graag verder bij het vinden van de perfecte matras voor jou!