Auping trotse sponsor van Team Belgium!

Samen gaan ze voor een gouden nachtrust in Tokio!

We hoeven je niet meer uit te leggen hoe belangrijk een goede nachtrust wel niet is. Dat beseft ook Team Belgium, daarom gingen zij een partnership aan met Auping, samen gaan ze voor een gouden nachtrust in Tokio!

Team Belgium ambassadeurs Pieter Timmers, Dirk Van Tichelt, Simon Gougnard, Jolien D’Hoore, Charline Van Snick, Nina Derwael, Kevin Borlée, Jonathan Borlée, Jaouad Achab, Bart Swings, Emma Plasschaert, Claire Michel en Seppe Smits zijn er allen van overtuigd dat een goede nachtrust even belangrijk is als een goede work-out en wel degelijk effect heeft op hun prestaties. Nina Derwael: "Een goede nachtrust is van levensbelang als je goed wilt presteren. Vermoeidheid doet je twijfelen aan jezelf en helpt je zeker niet. Zelf slaap ik ongeveer 8 uur per nacht, dat is nodig om mijn batterijen weer volledig op te laden."

Wil jij zelf ook slapen als onze topsporters? Kom langs in onze Auping Store Kortrijk, we helpen je graag in je zoektocht naar het perfecte bed of de perfecte matras voor jou!