Binnenkort beschikbaar - SNURK

*Tromgeroffel* Het vrolijk bedlinnen van SNURK Amsterdam maakt binnenkort zijn intrede in onze Nachtwacht Boutique.

Plezier voor jong & oud!

Met SNURK is slapengaan een feest!

Peggy van Neer en Erik van Loo zijn de bezielers van SNURK en zagen in 2007 een droom werkelijkheid worden. Wat bedoeld was als een eenmalig liefdadigheidsproject, groeide uit tot een vaste waarde. Het bedlinnen van SNURK is al jaren internationaal populair, iedereen is weg van de fantasierijke designs, frisse kleuren en knotsgekke fotoprints. En wij snappen waarom!

Wie wil er nu niet wakker worden tussen macarons?

Unieke life-size fotoprints

De vrolijke designs zijn stuk voor stuk uniek. Geen kant-en-klare plaatjes van het internet maar real-life foto's waarop elk detail klopt. Zo stond er ooit een echte ballerina voor de lens van het SNURK team!

Wist-je-datje? Voor deze dekbedovertrek stond medeoprichter Erik zelf voor de lens ...en dat in een echt astronautenpak!

100% Biologisch percal katoen

Aan kwaliteit kom je bij SNURK niks tekort, de sets zijn gemaakt van 100% biologisch percal katoen. Percal katoen staat gekend om zijn hoge 'tread count' en fijne weving. Dit maakt de stof extra zacht en glad. De fijne weving en het kammen van de garen zorgt er daarnaast voor dat de stof minder kans maakt om te gaan pluizen. Zo kan jij langer genieten van jouw favoriete set!

 

Al een voorproefje: