Collectie 2022 bedlinnen van Mirabel Slabbinck

Ontdek de nieuwste collectie luxe bedlinnen van Mirabel Slabbinck.

Mirabel Slabbinck staat voor bedlinnen van een stijlvolle en pure klasse. Ieder stuk wordt op bestelling geproduceerd in het atelier in Brugge. Wanneer je kiest voor Slabbinck haal je dus een product van 100% Belgisch vakmanschap in huis. Zoals steeds bepaal jij zelf de kleur, stiksels en linten van jouw dekbedovertrek. Wij helpen je met veel plezier bij het scheppen van de juiste sfeer en het samenstellen van bedlinnen dat perfect in jouw kamer past.

Deze nieuwe 'Luminary collection' wil vooral vrolijke, feel good vibes uitstralen. Ontdek hieronder de vier verschillende ontwerpen: Tiraso, Bola, Tulo en Sola. 

Bola

De bollen en dansende lijnen maken van Bola het meest bruisende ontwerp uit deze 2022 collectie. Dit model is net zo elegant als ravissant.

Tulo

Tulo is een heel sierlijk ontwerp, de steken dansen op het ritme van jouw favoriete lied en zorgen daarmee voor een vrolijke noot in je interieur.

Tiraso

Het gedetailleerde borduurwerk in dit intrigerend ontwerp springt meteen in het oog. De speelse terrazzo vlokjes zorgen telkens weer voor een spontane glimlach op je gezicht. Maak zelf de keuze voor vrolijke en extravagante kleuren of kies voor een meer bescheiden variant.

Sola

De fijne vloeiende lijnen maken Sola een elegant en tijdloos ontwerp dat dankzij haar eenvoud perfect in ieder slaapkamer interieur past.

Vragen over deze nieuwe collectie bedlinnen van Mirabel Slabbinck? Contacteer ons gerust, we helpen je met veel plezier verder.