De Lexington lentecollectie 2021

Lexington zorgt voor een lentegevoel in huis!

Met de komst van de lente komt niet alleen het licht, maar ook het buitenleven terug. De veranda, het terras, de tuin of het park worden onze weelderige, groene huiskamer. De lente is het seizoen waarin deze buitenruimtes een natuurlijk verlengstuk van ons huis worden.

Deze seizoensgebonden woonkamer verdient dezelfde aandacht als je gewoonlijke woonkamer. Er is iets uitnodigend en magisch aan het contrast tussen een zorgvuldig gedekte buitentafel met linnen, mooie sierkussens, gezellige plaids en de wilde en ongetemde, groene natuur eromheen.

Bovendien is een middagdutje nooit zo zalig als in de schaduw van een boom of onder de blauwe hemel met een perfect gemaaid gazon als matras, als het weer het toelaat natuurlijk. Indien niet, dan breng je toch gewoon de lente bij je naar binnen? Tijd om over te stappen op lichtgekleurde kussens en plaids, om zo ook binnen een lentegevoel te creëren. Maak een mooi bed op met Lexington beddengoed, sierkussens en bedspreien in prachtige kleuren en texturen zo zacht als een warm briesje. Het kleurenpalet van deze collectie is zacht en licht, met onder andere lichtblauw, lichtgrijs, wit, zacht beige en flirterig roze.

Net als in de vorige Lexington lentecollectie, krijgen we opnieuw een dekbedovertrek in seersucker, dit is een 100% katoenen gerimpelde stof. Daarnaast vinden we ook een katoensatijn dekbedovertrek met bloemenprint en effen bedlinnen in verschillende kleuren terug in deze 2021 collectie. Zoals steeds, allemaal perfect te combineren met producten uit vorige Lexington collecties.

Je ontdekt de nieuwe lentecollectie 2021 van Lexington nu in onze winkel. Wij verwelkomen de lente alvast met open armen! Nog vragen over deze collectie? Contacteer ons!