De nieuwe generatie Tempur matrassen

Tempur brengt een nieuwe generatie matrassen op de markt. Maak kennis met de Tempur Pro serie en de unieke SmartCool technologie.

Tempur Pro met Advanced laag

De vernieuwde Tempur matrassen zorgen nu voor een nog betere drukverlaging, en dit tot wel 20% meer in vergelijking met de Original serie!

Een grote sprong vooruit dus! De toevoeging van een extra laag geavanceerd Tempur Advanced materiaal zorgt er daarnaast voor dat bewegingen nog beter worden opgevangen, zo ben je zeker van een zorgeloze slaap.

De nieuwe Tempur Pro collectie is te verkrijgen in 2 diktes:

  • De Tempur Pro 21cm
  • De Tempur Pro plus 25 cm

*Verkrijgbaar in Soft - medium - Firm

TEMPUR Pro SmartCool Cover

De nieuwe hoes van Tempur is er eentje met unieke SmartCool technologie! De hoes is voorzien van een QuickRefresh doorstikt patroon, wat ervoor zorgt dat de matras heerlijk koel aanvoelt en nachtelijk transpireren verleden tijd is! Door de thermoregulerende kwaliteiten van deze vernieuwde hoes geniet u van een fris gevoel in de zomer en een warm gevoel in de winter. De hoes is daarnaast afneembaar door middel van een rits en kan gewoon in de wasmachine op 40 graden.

 

Benieuwd?

Kom de nieuwe Tempur collectie testen in onze showroom en ervaar zelf het verschil. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom, één van onze Nachtwachters helpt je graag verder!