Feest bij Auping, want het Noble bed won de Archiproducts Design Award!

Tijdens de jaarlijkse Archiproducts Awards in Milaan werd het Auping Noble-bed bekroond met een Archiproducts Design Award in de categorie 'Meubels'. Het massief eikenhouten bed, ontworpen door Johan Van Hengel, viel op door zijn innovatie, duurzaamheid en functionele ontwerp.

Een mooie erkenning

Dat het Noble Bed, ontworpen door Johan Van Hengel, op veel enthousiasme en liefhebbers kon rekenen, wisten we al langer. Maar de erkenning die ze zojuist ontvingen van de Archiproducts Design Awards is toch wel een bijzondere waardering!

Meer dan 700 inzendingen werden door een erkende jury kritisch beoordeeld op het gebied van innovatie, duurzaamheid, design en functionaliteit. Dat het Noble Bed op al deze vlakken er unaniem bovenuitstak, maakt Auping bijzonder trots, en terecht!

Verder is deze award nogmaals het bewijs dat de samenwerking die Auping als merk aangaat met diverse kunstenaars loont. Meer van dat dus!

Bezoek Auping Store Kortrijk

Lees meer

  • Verlicht je dromen met Kúla

    Een sfeervolle samenwerking tussen Auping en Delta Light. Ontdek het nieuwe nachtlampje Kúla, verkrijgbaar in 2 stijlvolle afwerkingen.

  • Noble, het nieuwe design bed van Auping

    Liefhebbers van minimalistische designinterieurs met een vleugje Japandi, opgelet! Auping pakt uit met een nieuw designbed om bij weg te dromen.

  • Van droom naar realiteit | Auping |

    De grote droom? Tegen 2030 volledig circulair en klimaatpositief!