First Friends Podcast | Slaapexpert Kim aan het woord

In deze aflevering bespreekt Kim de impact van slaap op onze gezondheid, het ondernemerschap, de gedeelde familiedromen en tot slot, de toekomstige uitdagingen.

Podcast #4: De droomformule

In de nieuwste podcastaflevering van First Friends staat Kim, zaakvoerder en slaapexpert van De Nachtwacht, centraal. Hij deelt waardevolle inzichten over onze slaap en benadrukt hoe deze onder druk staat in de moderne tijd. Vaak besteden we te weinig aandacht aan onze slaap en maken we onze nachten steeds korter en korter, wat een negatieve invloed heeft op onze gezondheid, besluitvorming en geluksgevoel.

Maar ook het ondernemerschap komt aan bod. Kim heeft het over De Nachtwacht, zowel in het verleden als nu, en benadrukt hoe deze familiefirma na 25 jaar sterker staat dan ooit tevoren. 

Zowel de mooie dagen als de mindere dagen, de concurrentie van online spelers, de impact van corona, en andere aspecten van het ondernemen komen aan bod.

Passie voor gezondheid en slaap

Kim blikt terug op de start van zijn carrière en hoe gezondheid en het belang van slaap meer en meer centraal begon te staan, niet alleen voor hem persoonlijk, maar ook voor wat hij als ondernemer met De Nachtwacht naar buiten wilde brengen. Jaren van boeken lezen, het bijwonen van lezingen en gesprekken met experts dragen bij aan de expertise waarmee De Nachtwacht klanten wenst te informeren en te inspireren.

 

Benieuwd? Beluister hier de volledige podcast #4: De droomformule: slaapexpert onthult zijn succes in bedden en accessoires.

 

 

Over First Friends

First Friends, opgericht door Sonia Pypaert en Catherine Verdonck, is een inspirerend collectief en tevens merklabel waar ondernemers uit diverse branches kunnen samenkomen om verhalen te delen, elkaar te inspireren, krachten te bundelen en successen te vieren. Het collectief biedt informele netwerksessies aan en creëert een platform waar ondernemers gezamenlijk kunnen werken aan een positieve impact, betaalbare luxe, verwondering en uitstekende service voor hun klanten. 

Kan jouw slaap wat extra aandacht gebruiken? Kom langs in onze showroom en ontvang deskundig slaapadvies van één van onze Nachtwachters en tevens slaapexperts.

In onze gezellige showroom met een ruim assortiment aan boxsprings, bedden, matrassen en hoofdkussens, hebben we alles in huis om de ideale slaapoplossing voor jou samen te stellen.

Maak nu een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!