Hästens lanceert gratis app

Ontdek de Restore app nu in de Apple app store!

Hästens lanceerde Hästens Restore: een gratis app met speciale geluiden die je helpen te ontspannen en je geest te herstellen. De Zweedse beddenfabrikant ontwierp de app in samenwerking met Dr. Jussi Eerikäinen en psycholoog Peter von Ah.

We leven in een wereld waar we stress ons leven laten bepalen. Het trieste is dat de meesten van ons denken dat dit normaal is of dat we ons aan deze situatie moeten aanpassen. Wetenschappelijke onderzoeken brachten stress reeds naar voor als een van de belangrijkste oorzaken van chronische ziektes. Nieuwe onderzoeken geven ons nu ook meer en meer bewijs dat ontspannen en een diepe rustgevende slaap van cruciaal belang zijn voor onze hersenen en ons lichaam om te genezen en te regenereren. Hästens noemt dit proces: ‘Restore’.

 

Luisteren, ontspannen en herstellen

Na een hectische dag of een stressvolle ochtend is het belangrijk om even te pauzeren en te ontspannen. Restore helpt je het lawaai te blokkeren en stress te verminderen, zodat je jouw geest en lichaam volledig kan laten ontspannen.

De speciale geluiden en muziek die je in de Hästens Restore app kan vinden, werden zorgvuldig en wetenschappelijk ontworpen om je te kalmeren en te doen ontspannen wanneer je moet slapen, of om je energie op te laden zodat je aan de eisen van een nieuwe dag kan voldoen. Je zal merken dat stress vermindert, je productiviteit verhoogt en de kwaliteit van jouw slaap wordt gemaximaliseerd.

 

Samenwerking met Dr. Eerikäinen en Peter von Ah

Dr. Jussi Eerikäinen beoefende gedurende meer dan vijfendertig jaar zowel traditionele als alternatieve geneeswijzen. Hij werd een expert in energiegeneeskunde en neuroplasticiteit, en verbeterde daarmee de levenskwaliteit van velen. Nu deelt hij zijn unieke methoden met de wereld door het schrijven van boeken en het creëren van online programma's om hoe we denken, uitdrukken en presteren in het leven te verbeteren. Hij is de auteur van het internationale bestselling boek, “Transforming Vibes, Transforming Lives”.

Als hypnotherapeut en psycholoog heeft Peter von Ah zijn leven gewijd aan het begeleiden van CEO's, bedrijven, ondernemers en mensen met een diep verlangen om te groeien in het leven en hun dromen waar te maken. Hij ondersteunt zijn cliënten om trauma's te overwinnen en hun energie en beslissingskracht te optimaliseren, hij bereikt daarmee ongelooflijke resultaten.

Hästens ziet de samenwerking met deze twee specialisten met verschillende achtergronden als een droom die uitkwam. De uitstekende Hästens producten, gecombineerd met de expertise van Dr. Eerikäinen en Peter von Ah brengt ze opnieuw een stap dichter naar hun gemeenschappelijke doel: de wereld een betere plek maken.

De Hästens Restore app is gratis te downloaden in de app store van Apple. Vragen over Hästens? Contacteer ons, onze Nachtwachters helpen je graag verder!