Het nieuwe Geltex schuim van Swissflex

Verbeteringen in het Geltex-schuim in de matrassen van Swissflex

Vanaf nu wordt in de Geltex inside matrassen van Swissflex een nieuw Geltex-schuim gebruikt: 

Duurzaamheid matrasMet het nieuwe Geltex-schuim laat Swissflex zien dat ze haar verantwoordelijkheid voor het milieu serieus neemt: het voorkomen van afval, het ontzien van ecologisch waardevolle grondstoffen en het bedenken van een duurzaam productdesign. Dit zijn allemaal zaken waar Swissflex in het productieproces van het materiaal bijzonder veel aandacht aan besteed. Zo zorgden ze er onder andere voor dat dat de materialen makkelijker afbreekbaar zijn. Dit maakt het eenvoudiger om grondstoffen te hergebruiken en er nieuwe producten van te maken.

Levensduur matras

Het nieuwe Geltex-schuim in de matrassen van Swissflex is bestand tegen: vocht, hitte/warmte en lichaamsdruk. Om de oorspronkelijke comforteigenschappen zo lang mogelijk te behouden, moet de hardheid van het nieuwe Geltex buitengewoon lang constant blijven. Uit testresultaten blijkt dat het mogelijk is om de levensduur van de matras te verlengen en de voor de slaapkwaliteit belangrijke eigenschappen te behouden. 

Ventilatie matras

De nieuwe Geltex-technologie van Swissflex zorgt dankzij het luchtdoorlatende schuim en de open celstructuur voor een aangename ventilatie in bed. 

Lichaamsvocht en -warmte worden afgevoerd. Dit verbetert de slaapkwaliteit, vergroot de behaaglijkheid en kan de levensduur van matrassen en kussens verlengen. 

Lichaamsondersteuning matras

Geltex van Swissflex ondersteunt het lichaam optimaal. Het draagt bij aan de ontspanning van de spieren tijdens het slapen, waardoor de wervelkolom zich 's nachts beter kan herstellen. Het zacht ondersteunende schuim past zich aan de slaappositie aan en ondersteunt de rug of de zij waar nodig. Deze hoge mate van comfort levert een belangrijke bijdrage aan een goede nachtrust, zodat u fris wakker wordt. 

Drukverlaging matras

Het nieuwe Geltex-schuim van Swissflex heeft een speciaal drukverlagend oppervlak en past zich automatisch aan de bewegingen van het lichaam aan. Het vergemakkelijkt het draaien tijdens het slapen, zonder dat u daarbij wakker wordt. Het nieuwe Geltex kenmerkt zich door de zachte ondersteuning, de open celstructuur en de elasticiteit van de gel. 

 

Vragen over de matrassen van Swissflex of een Swissflex lattenbodem? Contacteer ons gerust, of kom eens langs in onze winkel!