Hoog bezoek uit Visprings' headquarters!

Het management van Vispring ruilde tijdelijk Plymouth in voor België en bracht een bezoek aan onze showroom in Kortrijk. Lees hier meer over hun bezoek.

Vispring op bezoek

Op regelmatige basis de koppen bij elkaar steken en inspiratie uitwisselen? Het is niet altijd evident als er enkele honderden kilometers tussen zitten. Maar afgelopen vrijdag zaten we weer eens fysiek samen rond de tafel.

Onder andere Managing Director Martin Gill en Global Marketing Director Clare Schifano van Vispring bezochten onze showroom en maakten van de gelegenheid gebruik om de stand van zaken op te maken. Wat is het meest geliefd bij onze klanten, hoe presenteert De Nachtwacht de Vispring-collectie en hoe zetten we de unieke kenmerken van Vispring in de kijker? Het waren slechts enkele onderwerpen die aan bod kwamen.

Kortom, het was een interessant en blij weerzien.

Groepsfoto in de Vispring Corner

Ontdek Vispring bij De Nachtwacht

Vispring, de pionier van het wereldwijd bekende pocketverensysteem, levert sinds 1901 exclusieve, met de hand vervaardigde bedden die voorzien zijn van ultiem comfort en gemaakt zijn met alleen de meest verfijnde materialen.

Bij De Nachtwacht presenteren we in onze Vispring-corner een uitgebreide selectie boxsprings, matrassen en hoofdborden, zodat u in alle rust deze unieke bedden kunt ontdekken en uitproberen.

Vispring bed bij De Nachtwacht

Binnenkijken bij De Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Ontdek onze troeven en vind jouw ideale bed in onze slaapwinkel.