I-Cor wint de Roeselare Award voor 'winkelbeleving van het jaar'!

Met maar liefst 3 nominaties op zak werd de belevingsshowroom van I-COR afgelopen zaterdag bekroond tijdens de feestelijke uitreiking van de Roeselare Awards in de categorie 'winkelbeleving van het jaar'. Als een van de partners binnen I-Cor zijn we bijzonder trots op deze eervolle erkenning!

Winkelbeleving van het jaar

Zaterdag was het dan zover: de jaarlijkse Roeselare Awards! Een feestelijke avond waar lokale ondernemers en handelaars werden gevierd, en het glas werd geheven onder begeleiding van een harmonieuze noot. Met I-Cor al genomineerd in maar liefst 3 categorieën, waaronder renovatie van het jaar en winkelbeleving van het jaar, steeg de hoop om ook met een van de glimmende beeldjes huiswaarts te keren. En ja hoor, binnen de categorie 'winkelbeleving van het jaar' werd I-COR uitgeroepen tot winnaar! 

Enkele partners van I-COR waren present om samen te vieren, en wij, als De Nachtwacht, juichten vanaf een afstand mee voor deze succesvolle partnersamenwerking. We zijn buitengewoon trots om deel uit te maken van dit bijzonder warme en ondernemende partnercollectief en kijken vol enthousiasme uit naar alles wat dit jaar nog zal brengen!

Een belevingsshowroom op De Munt

Of je nu op zoek bent naar meubels, verlichting, schrijnwerk, kunst, een nieuwe vloer of een nieuw bed... bij I-COR vind je niet alleen de nodige inspiratie, maar kom je ook rechtstreeks in contact met de juiste vakmensen. Dankzij de gecombineerde krachten van diverse partners binnen de interieur- of exterieurbranche, biedt I-Cor de creme-de-la-creme aan onder één dak!

I-COR is een inspiratie- en belevingsshowroom en toegankelijk voor iedereen, of je nu concrete plannen hebt of gewoon even wilt wegdromen. Kortom, een inspiratiebron voor liefhebbers van kwaliteit en stijlvolle interieurs.

In de buurt? Aarzel dan niet en spring even binnen! De Munt 22, 8800 Roeselare.

Meer inspiratie?