I-COR in de media - Wijzer Wonen

Deze week (26/06-30/06) op kanaal Z - Wijzer Wonen reportage over I-COR. Kijk binnen in onze inspiratieshowroom.

Wijzer Wonen - Kanaal Z

Op Kanaal Z kan je deze week kennismaken met I-COR, In een kort maar krachtige video binnen de rubriek 'Wijzer Wonen'. De reportage schitterde een licht op de diverse partners vanI-COR, die elk actief zijn binnen gespecialiseerde domeinen van interieur- en exterieurafwerking/inrichting. Duurzaamheid, innovatieve technieken, hoe elementen en structuren combineren voor meer diepte en persoonlijkheid, geen enkel aspect ontbrak in deze boeiende kijk op wonen.

Bekijk hier de reportage:

Bezoek I-COR?

Of je nu op zoek bent naar meubels, verlichting, schrijnwerk, kunst, een nieuwe vloer of een nieuw bed... in I-COR haal je de nodige inspiratie en kom je direct in contact met de juiste vakmensen.

I-COR is een inspiratie, belevingsshowroom en toegankelijk voor iedereen, of je nu concrete plannen hebt of gewoon even wil wegdromen. Kortom, een inspiratiebron voor liefhebbers van kwaliteit en stijlvolle interieurs.

In de buurt? Aarzel dan niet en spring even binnen! De Munt 22, 8800 Roeselare

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!