Mooie vermelding van Vispring in het Residence magazine

In het slaapdossier van Residence magazine wordt uitvoerig ingegaan op waarom een bed van Vispring zo bijzonder is en waarom het de voorkeur geniet van royals zoals Kate Middleton, Prins William, koning Charles, en vele anderen. Herlees hier het artikel:

De rijke geschiedenis van Vispring

Het Britse familiebedrijf Vispring kan reeds terugblikken op een rijke geschiedenis. Wat ooit begon als een liefdevol geschenk van James Marshall, ingenieur, aan zijn zieke vrouw, is uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd merk binnen de high-end bedden en boxsprings.

Sinds 1901 bleven liefde en passie belangrijke drijfveren in de verdere ontwikkeling en groei van Vispring als matrassen- en beddenfabrikant. Ondanks hun lange bestaansgeschiedenis is er echter weinig veranderd aan hoe ze oorspronkelijk zijn begonnen. De matrassen en boxsprings van Vispring worden nog steeds met de hand en op ambachtelijke wijze vervaardigd in hun fabriek te Plymouth, en dit nog steeds met veel liefde voor het product.

Natuurmaterialen voor royaal slaapcomfort

Ze staan bekend om hun gebruik van uitsluitend de meest verfijnde en zorgvuldig geselecteerde natuurmaterialen, waardoor consumenten kunnen genieten van ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Liefhebbers van een knus liggevoel worden bij Vispring niet teleurgesteld, omdat de natuurmaterialen zich naar het lichaam vormen en bovendien een ideaal slaapklimaat garanderen door de temperatuurregulerende eigenschappen.

Niet voor niets kan Vispring rekenen op vele fans, waaronder ook veel bekende slapers. Onder hen? De Britse koninklijke familie!

Lees meer hierover in het Residence magazine en droom alvast weg bij dit uitzonderlijke merk!

Zelf neerstrijken in een bed van Vispring?

Bezoek onze showroom en ontdek onze Vispring corner!

Vispring bed opgemaakt