Lexington zomercollectie 2021

Maak je huis klaar voor een zomerse staycation!

Het zomerseizoen - waarom is het zo heerlijk? De zomer en lange, luie dagen lijken hand in hand te gaan. Nu de zomer voor de deur staat, verlangen we allemaal naar de zon, de zee en een blauwe hemel, maar ook naar die welverdiende vakantie.  

Met de zomercollectie van Lexington in huis creëer je een zomerse ontsnapping, zelfs als de zon zich verbergt of als je geen fantastisch appartement aan de kust hebt. Met de juiste aankleding in huis haal je toch het beste uit jouw staycation.

Geef je huis moeiteloos een update met de vele verschillende kussens uit deze collectie, allemaal gemakkelijk te combineren met plaids in katoen of fleece. Deze gemakkelijke aanpassingen veranderen je huis meteen in het zomerse strandhuis van je dromen.

De aquarel streep is het uithangbord van deze zomercollectie. Je vindt het terug in het beddengoed, zowel in blauw/wit als beige/wit, heel zomers! Deze zomer krijgen we ook een dekbedovertrek set met een lichte, blauwe bladprint van Lexington. Als laatste kan je in deze collectie ook een fris wit dekbedovertrek met contrasterende blauwe borduring als detail terugvinden.

Je ontdekt deze collectie beddengoed van Lexington Company nu in onze Nachtwacht winkel. 

Fijne zomer!