Maak kennis met de Elemental Bliss collection van Mirabel Slabbinck!

De Elemental Bliss-collectie is opnieuw een verfijnde collectie waarbij met een subtiel lijnenspel een elegant design wordt gecreëerd.

Een poëtische collectie bestaande uit 3 designs

Met deze collectie viert Mirabel de kleine geluksmomenten in het leven, de zogenaamde 'silver linings'. Want geluk schuilt achter elk klein hoekje, en schoonheid vinden we terug in de meest eenvoudige of alledaagse dingen. Vandaar een minimalistische collectie waarbij gespeeld wordt met subtiele gelaagdheid en herhaling in de borduursels voor een speelse toets. De fijne borduursels dragen in hun eenvoud een vleugje romantiek met zich mee en zijn opnieuw met de hoogste zorg aangebracht, zoals we dit gewoon zijn van Mirabel Slabbinck. Kortom een geslaagde collectie!

Maak kennis met Moya, Makani en Bonsomi, te bewonderen in de showroom en op maat van jouw wensen te bestellen op maat.

Slabbinck bedlinnen en interieur textiel

Slabbinck is een authentiek Belgisch familiebedrijf dat zich toelegt op op maat gemaakt en gepersonaliseerd textiel. Hun collectie omvat verfijnd bedlinnen van Egyptisch katoen satijn, evenals bijpassende sierkussens, handdoeken en zelfs badjassen. Naast de vaste collecties, biedt Slabbinck klanten de mogelijkheid om zelf te ontwerpen met een uitgebreide keuze aan patronen, borduursels, kleuren en linten.

Door middel van stalen crieer je jouw favoriete look,waarna deze speciaal voor jou met de hand wordt vervaardigd in het atelier van Slabbinck in Brugge. Eenmaal klaar, is het enkel nog genieten van jouw uniek stuk en van de onberispelijke kwaliteit van Slabbinck.

Foto: Atelier van Slabbinck
Foto: Atelier van Slabbinck

Stel zelf jouw Slabbinck set samen met hulp van één van onze slaapexperts!

Onze Nachtwachters helpen je graag bij het scheppen van de juiste sfeer en het samenstellen van bedlinnen dat perfect in jouw kamer past.

Graag advies bij jou thuis? Dat kan! Bedstyliste Victore komt graag bij jou langs om samen te bekijken wat het best past in jouw interieur, ruimte of bij de reeds bestaande elementen in jouw slaapkamer.

Enkele sfeerbeelden uit de collectie

Breng een bezoek aan onze Nachtwacht Boutique

Ontdek Slabbinck en vele andere merken in onze Boutique-afdeling, vooraan in onze ruime showroom!