Mirabel, leverancier van het Vaticaan!

Mirabel haalt een belangrijke samenwerking binnen, namelijk met het Vaticaan. Het Brugse kunstatelier mag liturgische kledij bedrukken met het logo van het Heilig Jaar 2025. Een unieke kans waar ze terecht trots op zijn.

Slabbinck jubileum borduring voor Vaticaan

Reeds 120 jaar koploper op vlak van religieus textiel

In onze Boutique-afdeling is Slabbinck, en met name Mirabel Slabbinck, een vaste waarde wanneer we spreken over hoogwaardig bedlinnen met fijne borduursels en op maat gemaakte toepassingen. Wat je misschien nog niet wist, is dat het merk 'Mirabel Slabbinck' slechts het jongere zusje is van het kunstatelier Mirabel uit Brugge.

Dat laatste bestaat al 120 jaar en richt zich op de niche van liturgische kledij. Samen met haar broer Viktor vormt Mirabel de vierde generatie binnen het familiebedrijf. Ook na 120 jaar bewijzen ze een sterke speler te zijn binnen deze niet zo traditionele markt. Onlangs haalden ze zelfs een wel zeer belangrijke licentie binnen, uitgereikt door het Vaticaan!

Het kunstatelier uit Brugge mag namelijk de gewaden bedrukken met het kleurrijke logo voor de jubileumviering - Het Heilige Jaar 2025. Het ontwerp voor deze jubileumviering wordt sterk beschermd, maar werd dus vol vertrouwen aan deze West-Vlaamse KMO overhandigd om mee aan de slag te gaan.

Kortom, een zeer eervolle erkenning en iets om trots op te zijn!

Binnenkijken bij De Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Ontdek onze troeven en vind jouw ideale bed in onze slaapwinkel.