Nacht van de verbeelding - Magnitude

Op vrijdag 29 september werden we door Magnitude getrakteerd op een betoverende avond vol verwondering en spektakel. In het artistieke epicentrum van Gent vond 'Nacht van de verbeelding' plaats.

Een betoverende avond vol verwondering en spektakel

Het weekend goed beginnen? Dat deed je afgelopen vrijdag in Gent. Naar jaarlijkse traditie vond daar 'Nacht van de verbeelding' plaats. Als bezoeker kon je die avond genieten van diverse performances, improvisatiestukken, ballet, live action painting, lichtinstallaties, enzovoort. Daarnaast stonden uitzonderlijk ook gedurende de avond de deuren van het S.M.A.K, MSK, GUM en de plantentuin van Gent open voor bezoek. Een unieke en uitermate gezellige ervaring waarbij alle zintuigen werden geprikkeld.

Met dank aan Magnitude, die als partner deel uitmaakte van dit jaarlijkse organisatiegezelschap, mochten wij onszelf rekenen tot een van de VIP-bezoekers. Dat Magnitude deelnam aan dit evenement was niet zo vreemd; binnen hun aanbod van kwalitatieve boxsprings zien we elke collectie één of meerdere bedmodellen opduiken die een vleugje mystiek en verbeelding met zich meedragen. 

Denk maar aan het prinsessenbed, het Eden bed met een XL hoofdkussen als hoofdbord, alsook de nieuwste creatie genaamd "STARRY NIGHT" door Roel Vandebeek, die een knipoog biedt naar de spijlenbedden van vroeger. Deze twee laatste modellen hebben we trouwens afgelopen vrijdag opnieuw mogen bewonderen, dit keer in de creatieve sfeer van 'Nacht van de Verbeelding'. Jonge acteurs brachten daar komische en alledaagse performances rond en in de bedden, waarbij ze in interactie traden met het publiek. Zo wisselden we plots onze smartphone in voor een kussen en namen we deel aan een  kussengevecht met de acteurs. Kortom een avond van plezier en beleving!

'Nacht van de verbeelding' gemist?

Geniet hier mee van enkele sfeerbeelden:

  • The night is yours, the future is now.

    Een poëtisch campagne beeld en maar liefst 5 nieuwe bed opstellingen, kortom Magnitude pakt groots uit!

    The night is yours, the future is now.

    Een poëtisch campagne beeld en maar liefst 5 nieuwe bed opstellingen, kortom Magnitude pakt groots uit!