Nieuw: De monochrome look van Vispring

Een luxueuze upgrade, waarbij niet alleen de box, maar ook de matras, topper en het hoofdbord in één en dezelfde kleur worden gestoffeerd.

Elegantie in alle eenvoud

Vispring pakt uit met 5 nieuwe kleuren, een neutraal kleurenpalet gaande van sober beige tot donker grijs.

Wat deze stoffen bijzonder maakt, is dat ze geschikt zijn om de complete boxspringcombinatie mee te stofferen. Dus zowel de Divan box, de matras, de topper en het hoofdbord worden in één en dezelfde kleur gestoffeerd.

Deze monochrome look oogt elegant en creëert een extra luxueuze sfeer in de slaapkamer. 

Over Vispring

Vispring is een luxe beddenfabrikant die zich onderscheidt door handgemaakte boxsprings van topkwaliteit, vervaardigd met uitsluitend de beste natuurlijke materialen.

Deze boxsprings bieden een optimale ondersteuning, waardoor jij kunt genieten van de perfecte nachtrust. Naast het ligcomfort is een Vispring boxspring ook een statement piece in jouw slaapkamer, door zijn elegante silhouetten, rijkelijke stoffen en premium afwerking tot in het kleinste detail. Het is dan ook niet vreemd dat Vispring als beddenmerk in de smaak valt bij beroemdheden zoals David Beckham en Gwyneth Paltrow. Daarnaast schitteren deze bedden ook in 's werelds beste hotels.

Hotelgevoel bij jou thuis?

Met Vispring creëer je jouw eigen privé luxe suite gewoon bij jou thuis! Ontdek onze ruime collectie aan Vispring boxspringcombinaties, elegante hoofdborden en matrassen gemaakt van natuurlijke materialen, en nog veel meer.

Maak een afspraak en kom proefliggen in deze heerlijke handgemaakte bedden van Vispring.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.