Nieuw: het Less bed van Equilli

Nieuw in onze showroom: het Less bed van Equilli!

Naast de matras op maat, kan je bij De Nachtwacht nu ook terecht voor het nieuwe Less bed van Equilli! Eenvoudig, puur en mooi. Het Less bed van Equilli is een compleet bed met een minimalistisch en tijdloos design. Het integreert naadloos in zowel klassieke als moderne slaapkamers. Bovendien slaap je ook op een duurzaam bed dat handgemaakt werd in België.

Ontwerp jouw eigen Less bed

Je krijgt de vrijheid om te kiezen uit verschillende combinatiemogelijkheden. Het Less bed is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: naturel of zwart. Voor het hoofdbord kies je uit een massief hoofdbord, opnieuw verkrijgbaar in het naturel of in het zwart. Toch liever een gestoffeerd hoofdbord? Dan kies je uit één van de 74 (!) stoffen.

Duurzaam slapen

Het Less bed wordt handgemaakt in België met eerlijke en kwalitatieve materialen. Het hout dat gebruikt wordt is afkomstig van de rubberboom of de ‘Hevea Brasiliensis’. De rubberboom wordt hoofdzakelijk geplant voor de rubbermelk die gebruikt wordt voor de productie van natuurlatex. Hier lees je meer over het productieproces van jouw latex matras.

Rubberbomen kunnen tot 30 jaar lang rubbermelk leveren. Na 30 jaar werden de plantages vroeger afgebrand en opnieuw aangeplant. Nu worden de plantages echter gerooid en verwerkt tot meubelen gemaakt van het duurzame rubberwood hout, zoals het Less bed van Equilli.

Prijs bed 180x200 (incl. sledepoten, inlegboxspring en gestoffeerd hoofdbord): 2695 euro.

Het Less bed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Je kan het Less bed van Equilli nu bewonderen in onze showroom in Kortrijk! Kom gerust langs of contacteer ons bij vragen.