Nieuw in onze Boutique! Maak kennis met Abyss Habidecor

Trendy badtextiel van Egyptisch katoen. Duurzaam, stijlvol en extra zacht! Vanaf nu verkrijgbaar in onze Boutique, alsook op maat te bestellen.

Een geweldige start van je dag

De hoogwaardige en elegante producten van Abyss Decor helpen je om je dag met een glimlach te beginnen. De zachte badmatten en handdoeken zijn een streling voor de huid, en het uitgebreide kleurenpalet biedt bovendien voor iedere stijl wat wils.

Gemaakt van duurzaam geteeld Egyptisch katoen, zijn deze pareltjes klaar voor jarenlang plezier. Egyptisch katoen staat daarnaadt bekend om zijn uitstekende absorptievermogen en ongeëvenaarde zachtheid. Kortom steeds een beetje spa-gevoel bij jou thuis!

Over Abyss Habidecor

Wat ooit begon als een bescheiden familiebedrijf in Portugal, is uitgegroeid tot een populaire speler in de wereld van badtextiel. Abyss Habidecor vervaardigt al meer dan 40 jaar kwalitatieve en stijlvolle handdoeken, badmatten en badkamertextiel die te vinden zijn in verkooppunten over de hele wereld. En nu ook bij ons in De Nachtwacht Boutique! Joepie!

Wat kun je verwachten als je nog niet bekend bent met Abyss Habidecor? Vrolijke dessins met rijke kleuren, knipoogjes naar de natuur, een kleurenpalet van maar liefst 60 kleuren, ontelbare afwerkingsmogelijkheden en zelfs de optie voor maatwerk. Kortom, je hebt alle ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten en je persoonlijke stijl tot uiting te brengen in je badkamerinrichting.

Ontdek de collectie

Breng een bezoek aan onze showroom en Nachtwacht Boutique