Nieuwe collectie bedlinnen van Slabbinck

Ontdek de 2019 collectie bedlinnen van Mirabel Slabbinck.

Slabbinck kenmerkt zich door sobere, tijdloos strakke lijnen en eenvoudige klasse. Dit alles vervaardigd met stoffen van de hoogste en fijnste kwaliteit. Mirabel Slabbinck biedt maatwerk; zowel naar tekening, stofkeuze als afmetingen. Ontdek hieronder de nieuwe collectie, nu verkrijgbaar bij De Nachtwacht.

Marilo

Met Marilo slaagt Slabbinck erin om het grillige en elegante lijnenspel en de unieke kleurencombinaties van marmer door te vertalen tot in de slaapkamer. Versterk het karakter van jouw interieur met deze uitgesproken en natuurlijke collectie. 

Velika

Slabbinck creëerde een heerlijk yin en yang gevoel met dit symmetrische en vloeiende lijnenspel van ijzeren hekken. Velika is een mooi en rustgevend geheel dankzij het lijnenspel, dat zowel op de voor- als de achterkant van de volant doorloopt. 

Rybina

Bij de Rybina verwerkte Slabbinck een gestileerde visgraat als motief in de verschillende artikelen. Door de perfect symmetrische helften ontstaat een strakke en speelse tekening die zorgt voor een tijdloze elegantie. Een exclusief detail aan de Rybina is dat de visgraat tekening op de volant verdeeld is over de voor- en achterkant. Elke kant vormt een eigen dessin, samen vormen ze een visgraat. Wanneer de volant golft ontstaat een speels effect. 

Panta

Panta is het het meest uitdagende en eigenzinnige model uit de 2019 collectie. Hier werd de klassieke rechte volant vervangen door een schuine variant. Je krijgt zo het idee dat het om een omgeslagen laken gaat wat voor een uitnodigend effect zorgt. 

Kom gerust eens langs in de winkel of contacteer ons voor meer info.