Maak kennis met deze nieuwe bedden in onze showroom

Sinds kort zijn er enkele nieuwe bedden te bewonderen in onze showroom, stuk voor stuk unieke en stijlvolle designs voorzien van de beste selectie aan matrassen. Klaar om door jou getest te worden.

Schramm Grand Cru met 'Rafaël' hoofdbord

De Grand Cru van Schramm is een hoogwaardig en luxueus slaapsysteem dat zich kenmerkt door zijn gepatenteerd driematrassensysteem, bestaande uit, de handgemaakte Divan-onderbodem, de Silhouette tussenmatras en de Grand Cru bovenmatras. Deze drie elementen werken naadloos samen om optimale ondersteuning en rust te bieden, waarbij ze zich perfect aanpassen aan de lichaamscontouren en jouw slaaphouding.

Het resultaat? Een optimale drukverdeling waardoor u het gevoel heeft op een wolkje te slapen.

Wist-je-dat?

Wist je trouwens dat de Grand Cru is samengesteld uit enkel de beste materialen? 

Zo bestaat deze over een luxe toplaag van Franse schaapscheerwol, en een mix van zijde, linnen en kasmier.

Een andere showstopper van Schramm, de Vela

Een ander Schramm-bed dat een plekje in onze showroom heeft veroverd, is de Vela. Met een royaal hoofdbord voorzien van een rugkussen maakt dit bed een statement in de slaapkamer. Dit majestueuze bed is in onze showroom uitgerust met een 4-motorische basis die elke helft aanpasbaar maakt naar jouw unieke behoeften. Geen storende geluiden, maar een geruisloze reis naar dromenland.

Ontdek onze collectie aan Schramm bedden en matrassen

Een beetje hotelgevoel, met het nieuwe Equilli Royal bed

Van het Belgische merk Equilli zijn we gewend aan strakke en minimalistische ontwerpen, maar deze keer kiezen ze voor een nieuwe benadering. Perfect voor liefhebbers van royale boxsprings die een vleugje luxe van een hotel naar huis willen halen. Ondanks de vernieuwde uitstraling blijft het bed voorzien van het unieke matrassysteem van Equilli, dat volledig op maat wordt samengesteld en aanpasbaar is aan veranderende behoeften. Kortom, een perfecte mix van esthetiek en ergonomie.

De matras op maat, door Equilli

Een matras dat perfect aansluit bij jouw lichaamsbouw, slaaphouding en voorkeuren? Dat kan!

Na een Personal Sleep Scan kunnen we een matras op maat samenstellen en indien nodig verder personaliseren, zodat het precies bij jou past.

Last but not least, de Tiara Superb van Vispring

In onze heuse Vispring corner pronkt deze toon-op-toon boxspring van Vispring, de Tiara Superb!

Met twee lagen, met de hand geneste veren in calicopockets en een bekleding van natuurlijke vullingen, zoals een mix van echte Shetland wol en katoen, biedt dit bed ultiem comfort en duurzaamheid. De randen zijn versterkt met kokosvezel en wol, en afgewerkt met drie rijen met de hand uitgevoerde "side-stitching", waardoor de Tiara Superb een perfecte balans biedt tussen vakmanschap en luxe.

Graag een bezoek aan onze showroom?

Ontdek ons volledige assortiment bedden, boxsprings en matrassen. Onze slaapexperts staan klaar om jou te begeleiden naar zalige nachten!