Noble, het nieuwe design bed van Auping

Liefhebbers van minimalistische designinterieurs met een vleugje Japandi, opgelet! Auping pakt uit met een nieuw designbed om bij weg te dromen.

Een strak & tijdloos design

De Noble, het nieuwe design bed van Auping, combineert moeiteloos een modern minimalistische stijl met optimaal slaapcomfort. Een tijdloos bed naar ontwerp van de Nederlandse ontwerper Johan van Hengel.

Met dit nieuwe ontwerp weet Johan esthetiek en comfort op meesterlijke wijze te combineren, zonder af te wijken van functionaliteit en duurzaamheid. Het resultaat is een ontwerp dat perfect aansluit op de hedendaagse behoeften en wensen. Designliefhebbers zullen wellicht een belletje horen rinkelen bij de naam Van Hengel, en dat is zeker mogelijk, want Johan heeft in het verleden ook al succesvolle ontwerpen gemaakt voor het designmerk Hay

Noble, design en comfort in één

Een duurzaam frame gemaakt van massief eikenhout, zwevende tafeltjes die naadloos overlopen in het bedkader en afgerond zijn voor een harmoneuse zachte slaapkamerlook. Verder een royaal maxi hoofdbord en 2 extra grote rugkussens om tegen aan te leunen.

Bij de Noble heb je veel ontwerpvrijheid. Als klant kan je kiezen uit 6 beitskleuren voor het eikenhout en 95 stofkleuren. 

Ontdek de Noble in Auping Store Kortrijk en ontdek de verschillende afwerkingsmogelijkheden van dit tijdloze designbed.

Maak een afspraak of contacteer ons voor meer info.

 

Bezoek Auping Store Kortrijk