De nieuwe I-COR showroom

Een partnersamenwerking van 16 ondernemers.

Reden om te vieren!

Afgelopen weekend was het zo ver, de feestelijke opening van de vernieuwde I-COR showroom in Roeselare!

Samen met 15 partners, hebben we met De Nachtwacht opnieuw de krachten gebundeld om de showroom een nieuw look aan te meten. De voorgaande inrichting werd eerst volledig gestript alvorens opnieuw in te richten.

Het resultaat? Een concept store dat voldoet aan de nieuwste interieurtrends en voorzien is van de recentste snufjes.

2 bedden, elk met een unieke uitstraling

In de eerste slaapkamer kan je een Vispring bed met "Moncorvo" hoofdbord bewonderen. Het bed is gestoffeerd in een hoogkwaliteits fluweel en oogt royaal net zoals op hotel! Royaal is ook het gevoel wanneer je voor het eerst op een Vispring bed gaat liggen. Het gebruik van uitsluitend  natuurlijke materialen  zorgt voor een extra cosy liggevoel.

In de tweede kamer een iets strakkere look met een boxspring van Belgisch fabrikant Magnitude. Het hoofdbord "Galanté" met bouclé stoffering is volledig in trend en oogt speels. Magnitude staat voor stijlvol, duurzaam slaapcomfort en beschikt over een uitgebreid gamma aan stijlen en stof mogelijkheden waardoor je als klant jouw bed kan personaliseren volgens wens.

 

Voor wie?

Of je nu op zoek bent naar meubels, verlichting, schrijnwerk, kunst, een nieuwe vloer of een nieuw bed... in I-COR haal je de nodige inspiratie en kom je direct in contact met de juiste vakmensen.

I-COR is een inspiratie, belevingsshowroom en toegankelijk voor iedereen, of je nu concrete plannen hebt of gewoon even wil wegdromen. Kortom, een inspiratiebron voor liefhebbers van kwaliteit en stijlvolle interieurs.

In de buurt? Aarzel dan niet en spring even binnen! De Munt 22, 8800 Roeselare

 

Enkele sfeerbeelden van het openingsweekend