Slapen onder de sterren in een Hästens 2000T bed? Het kan!

Droom je ervan om ooit een vakantie door te brengen in Zweden? Neem dan zeker een kijkje bij het Plaza Rooftop Hotel in Västerås. Geniet van ultiem comfort en ontspanning na een dag vol ontdekkingen in de stad.

Plaza Rooftop Hotel x Hästens

In het Plaza Rooftop Hotel in Västerås - Zweden, ben je aan het juiste adres voor een unieke ervaring vol luxe en comfort.

Geniet van een heerlijk 3-gangen diner, terwijl je de ondergaande zon bewondert op een privéterras van maar liefst 500 m2. Wil je graag een privé gin tasting of een ballonvaart? Het kan allemaal!

De avond sluit je volledig in stijl af. Een sober, maar elegant ingerichte plexiglazen iglo staat klaar voor jou op het terras. Als kers op de taart kun je neerploffen op een 2000T Hästens boxspring en genieten van optimaal slaapcomfort onder de sterren. Klinkt heerlijk, toch?

Boek dus zeker een nachtje bij het Plaza Rooftop Hotel wanneer je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring in een stijlvol en uiterst comfortabel decor.

De 2000T van Hästens - Royaal slaapcomfort in een iconisch jasje.

Enkel de beste natuurlijke materialen, een stijlvolle afwerking, een 3-verensysteem voor optimale stabiliteit en flexibiliteit, en een fijne afwerking tot in het kleinste detail... we kunnen nog wel even doorgaan.

Hästens garandeert het beste van het beste op het vlak van slaapcomfort en staat daarnaast bekend om zijn generaties lang vakmanschap en... blauwe ruitjes.
Kortom, met Hästens til je jouw slaapcomfort en genot naar een hoger niveau.

Hästens, wat dichter bij huis?

Wens je zelf het verschil te ervaren en eens plaats te nemen in een bed van Hästens, zonder hiervoor naar Zweden te hoeven gaan? Dat kan! Bij De Nachtwacht beschikken we over onze eigen Hästens-floor, waar je alle modellen kunt ontdekken. 

Lees meer

 • Welke boxspring is beter: Vispring of Hästens?

  Als het over boxsprings gaat zijn Hästens en Vispring de absolute top. Maar welk merk is het beste?

 • Wat zijn de voordelen van een matras met paardenhaar?

  Paardenhaar heeft enkele fantastische eigenschappen...

 • Een natuurlijk matras: de kracht van wol

  Wol is een van de hoofdbestanddelen natuurlijke matrassen. Ontdek de verrassende voordelen van wol!

  Deskundig advies nodig?

  Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!