Zetelbed

POL 74 zetelbedden bij De Nachtwacht

Een zetel of bed? Of een sofabed, zetelbed of slaapbank? Aan de zetel is niet te zien of te voelen dat er een bed in schuilt. Het is de ideale oplossing voor iemand met weinig plaats, of iemand die soms een logie over de vloer krijgt en hiervoor geen bed heeft.

De Nachtwacht werkt hiervoor met het Italiaanse kwaliteitsmerk POL 74, die de kunst verstaat om een mooie zetel te maken die je in een handomdraai verandert in een zalig bed. POL 74 produceert zetelbedden met een optimaal zit- en ligcomfort

Ben je benieuwd of een zetelbed ook voor jou een oplossing kan zijn? Breng een bezoek aan de showroom te Kortijk of contacteer ons met jouw vragen.

Meer info arrow

Voordelen van een zetelbed van POL 74

  • Ruime keuze aan modellen, afmetingen, stof- en lederkleuren
  • Gemakkelijk om te bouwen
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Alle stoffen zijn afneembaar, en kunnen later omgeruild worden
  • Combineerbaar met 'vaste' zetels

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Eenvoudig om te bouwen

De zetels van POL 74 verander je eenvoudig in een bed. Je kan kiezen voor een motorisch openplooiende slaapbank, een openschuivende zetel of zelfs een stapelbed. Bekijk enkele mogelijkheden in de filmpjes hieronder:  

Kwaliteit op elk vlak

POL 74 streeft naar kwaliteit op elk vlak. Ze kiezen er niet enkel voor om te werken met de beste materialen, maar ook de afwerking wordt gedaan door ervaren en gespecialiseerde vakmensen