Geltex matrassen

Geltex matrassen van Swissflex 

Op een lattenbodem geldt Geltex als de nieuwste generatie matraskern. Geltex bestaat uit een combinatie van ademend schuim en een elastische gel.

Dankzij de gesofisticeerde opbouw en strategisch geplaatste uitsparingen ondersteunt de matras optimaal waar nodig. De antibacteriële behandeling zorgt voor een gezond bedklimaat. Bovendien geldt op een Geltex matras van Swissflex 10 jaar garantie.

Een Geltex matras wordt gecombineerd met een goede lattenbodem, we plaatsen dit niet op een boxspring of spiraalbodem.

Benieuwd hoe dit type van matras aanvoelt als je erop ligt? Kom gerust langs bij De Nachtwacht en ervaar zelf het comfort van de Geltex matrassen van Swissflex.

Meer info arrow

Voordelen van een Geltex matras

  • Ventilatie
  • Drukverlaging
  • Antibacteriële behandeling voor een gezond bedklimaat
  • Ondersteunt optimaal waar nodig

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

De Swissflex Geltex-inside matras

Het revolutionaire Geltexmateriaal combineert hoogelastische gel met zeer ademend schuim. Met een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een gezonde slaap, hebben matrassen met Geltex zeker hun plaatsje naast de natuurlatexmatrassen verdiend. De matras past zich door de gepantenteerde Geltex Inside-technologie aan elke beweging van het lichaam aan en ondersteunt en ontlast tegelijkertijd. Bovendien ventileert Geltex beter dan latex of koudschuim.

 ‘Wachtmerries’ vermijden?