Modulaire matrassen

Welke matras kiezen bij rugklachten?

Voor degenen met ernstige rug- of nekklachten, die met de bestaande bedsystemen nog niet voldoende geholpen zijn, biedt De Nachtwacht Equilli: de matras op maat van jouw rug.

Vergelijk het met schoenen: de meeste mensen zijn goed met kwaliteitsschoenen, maar sommige mensen hebben baat bij steunzolen.

Equilli: de matras op maat

De modulaire matras van Equilli is ontstaan aan de Afdeling Biomechanica van de KU Leuven op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Bij Equilli primeert science boven sales. Want afhankelijk van onze lichaamsbouw, slaaphouding en comfortvoorkeuren is een matras gauw te hard of te zacht of … gewoon perfect.

Lees hier meer over de voordelen van een matras op maat, kom eens langs voor jouw Personal Sleep Scan of neem contact op voor meer info. 

Meer info arrow

Voordelen van een modulaire matras

  • Wetenschappelijke basis
  • Verlicht of voorkomt rug- en nekklachten
  • Ook het hoofdkussen wordt betrokken in de meting
  • Kan met alle types bodem gecombineerd worden
  • Tevredenheidsgarantie

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Personal Sleep Scan

Geen matras op maat zonder een Personal Sleep Scan. Dit is een wetenschappelijk gefundeerde meting van jouw rug- en slaaphouding, die vertelt welke ondersteuning je nodig hebt ter hoogte van schouders, taille en heup.

Een modulaire matras bestaat uit aparte modules. Doordat elke module in 12 verschillende hardheden bestaat, kan de matras helemaal op maat van het lichaam samengesteld worden, en achteraf nog perfect aangepast worden. 

De meting gebeurt in onze winkel en neemt slechts enkele seconden in beslag. Onze slaapexpert legt nadien jouw configuratie klaar, zodat je uitgebreid kan testliggen.

Zekerheid dankzij het Equilli slaapcontract

Dankzij het Equilli Slaapcontract kan je op beide oren slapen. Vind je de voor jou bepaalde modulekeuze toch niet optimaal, dan kan je wijzigingen aan het matras aanbrengen. Zo ben je zeker van jouw aankoop. Het eerste jaar na de aankoop is deze service zelfs helemaal gratis.

Wil je graag een Sleep Scan laten maken? Contacteer ons of bezoek onze slaapwinkel te Kortrijk en laat je adviseren door één van onze slaapexperts.

 ‘Wachtmerries’ vermijden?