Geerard

Ondertussen heb ik al een 5 jaar mijn bed en ik slaap er nog steeds uitmuntend op! Mijn Magnitude laat me telkens opnieuw direct in slaap vallen, geen last meer van slapende of lamme armen.

Een boxspring van Magnitude

"Ik was op zoek naar een nieuw bed doordat ik het gevoel had dat mijn bed doorslapen was. Ik was een fervent buikslaper en had steeds meer last van een slapende tot wel verlamde arm ‘s nachts. Hierdoor stond ik vaak op met spierpijn en zelfs hoofdpijn! Ik ging bij De Nachtwacht langs nadat ik in een magazine reclame van hen zag met een mooie boxspring.

Bij het eerste bezoek aan De Nachtwacht werd al snel beslist dat ik niet voor een lattenbodem met latexmatras of iets dergelijks zou gaan. Ik kreeg een aangename rondleiding doorheen de mooi ingerichte afdeling met een ruime keuze aan boxsprings. Er werd tot in detail verteld waar ik op moest letten als ik een boxspring wilde aanschaffen. Na enkele bedden en prijzen gezien te hebben koos ik voor het merk Magnitude.

Hier werden er mij 4-tal matrassen voorgesteld. Ik was het beu om hard te slapen en wilde deze keer gaan voor echt pure luxe. Ik wilde goed slapen! Na enkele bezoeken aan De Nachtwacht besliste ik om te kiezen voor de boxspring met de zachtste matras en de beste uit het segment. Het bed werd door de uitstekende service gratis thuis geleverd en mooi in elkaar gezet."

Na 5 jaar...

"Ondertussen heb ik al een 5 jaar mijn bed en ik slaap er nog steeds uitmuntend op! Mijn Magnitude laat me telkens opnieuw direct in slaap vallen en ik heb geen last meer van slapende handen of armen. Hoe kort mijn nacht soms ook is, ik kan met trots de volgende morgen zeggen dat ik goed geslapen heb! Het is een bed dat echt je lichaam op ieder punt correct ondersteunt, want ‘s morgens voelt mijn lichaam volledig uitgerust en dat was voor mij het belangrijkste! Opstaan zonder spierpijn of hoofdpijn.

Hierbij wil ik het Nachtwacht-team bedanken om mij uitmuntend te begeleiden in mijn zoektocht naar het juiste bed en mij terug aangename nachten te bezorgen!!

Dank u wel."

Groetjes,

Geerard

Wil jij ook graag jouw verhaal delen? Contacteer ons! Het doet ons niet alleen deugd om jullie ervaringen te lezen, maar je helpt er misschien ook wel iemand anders mee.