Getuigenissen

Yvette & Marc

Vriendelijke ontvangst en geen moment hadden we een gevoel van verplichting. Ik moet zeggen dat hier een team achter zit dat bezig is met ‘de klant’. Zo heb je het als klant uiteraard het liefst.

Lees meer arrow

Geerard

Ondertussen heb ik al een 5 jaar mijn bed en ik slaap er nog steeds uitmuntend op! Mijn Magnitude laat me telkens opnieuw direct in slaap vallen, geen last meer van slapende of lamme armen.

Lees meer arrow

Hubert

"Alle lof voor deze zaak, de verkoopsters, de mensen die de installatie kwamen uitvoeren, alles is in harmonie met elkaar en wij zijn heel tevreden."

Lees meer arrow

Dirk

"Op mijn matras op maat heb ik het gevoel dat ik overal correct ondersteund ben. Nu slaap ik ondertussen al 5 tot 6 uur per nacht en hoef ik niet zo vaak op te staan, een hele verbetering dus voor mij!"

Lees meer arrow

Jacqueline & Maurice

"De dokter had ons aangeraden om een verstelbare bodem te kopen. Mijn vrouw heeft soms last van gezwollen benen, en ikzelf moet door gezondheidsproblemen ook wat hoger liggen."

Lees meer arrow

Steven & Annelies

"Vanaf het eerste contact in de winkel tot de uiteindelijke levering verliep alles zoals gewenst. Duidelijk en vol passie namen zij ons mee in een verhaal van duizend en één nacht."

Lees meer arrow

Elke

"De mensen van De Nachtwacht hebben me zeer goed deskundig advies gegeven en hebben me een superbed aangeraden. Ik zou zeggen, iedereen met rugklachten naar De Nachtwacht, zij hebben een oplossing voor je probleem!"

Sofie

"‘Auping nights better days’… Auping maakt hun belofte waar! Enkele nadelen? Sneller in slaap vallen, moeilijk opstaan en langer snoozen."

Lees meer arrow

Phebe

"Aangezien ik kamp met artrose is een goed bed met een aangepaste matras heel belangrijk!"

Lees meer arrow

Paul

"We werden deskundig begeleid door Kim gedurende meer dan een uur! We werden tot en met geïnformeerd over de mogelijke matrassen die voor ons het best geschikt leken na onderzoek. Meer dan voortreffelijke service - zouden nergens anders meer gaan informeren! Proficiat voor de klantvriendelijke omgang! TOP!"

Ann

"Professionele eerlijke en no-nonsense advies in een ongedwongen sfeer. Over een 5-tal weken slapen we in onze nieuwe Auping! Bedankt Amélie"

Riet

Hartelijk bedankt, jullie bieden echt goeie service, heel fijn!

Lees meer arrow

Claude

Jonge, vriendelijke, gedreven en gemotiveerde mensen met geruststellende deskundigheid ter zake.

Lees meer arrow

Dominique & Faust

"U en uw leverancier hebben ons een oplossing geboden: we genieten nu van een comfortabele, ondersteunende matras, zonder nog wakker te worden en wakker te liggen wegens een te warm micro-klimaat. "

Lees meer arrow

Vicky De Pourcq

"Een paar maanden geleden een sleepscan gehad en dan een Equilli matras gekocht. Supercontent van! Ik zou geen ander meer willen! Bedankt De Nachtwacht voor de goede uitleg en service."