Swissflex

Swissflex, de Zwitserse topper onder de lattenbodems

Swissflex staat al meer dan 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In hun lattenbodems en matrassen komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen.

Swissflex hecht grote waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Veel van de complexe stappen in het productieproces worden bij Swissflex volledig met de hand uitgevoerd. Dagelijks zorgt een checklist met zeventig punten ervoor dat de matrassen en lattenbodems van Swissflex voldoen aan de strengste normen.

Swissflex Bridge-lattenbodem

Wat een Swissflex lattenbodem zo bijzonder maakt, is dat het lichaam altijd perfect in balans is. Of je nu op jouw zij of op jouw rug ligt. 

De Swissflex Bridge-technologie bestaat uit zelfregulerende veermodules die in de vorm van een keten de afzonderlijke latten met elkaar verbinden. Deze veerketen reageert automatisch en nauwkeurig op de lichaamsdruk en past zich zo volledig aan alle bewegingen tijdens de slaap aan. Resultaat: een ergonomisch correcte ondersteuning. Gevoelige delen van het lichaam, zoals de schouders, worden door een zo groot mogelijke veerweg en een maximale wegzinkdiepte ontlast, terwijl andere lichaamsdelen optimaal ondersteund worden.

De voordelen van Swissflex

  • Optimale aanpassing aan de vorm van het lichaam dankzij de lattenbodem met bridge-technologie
  • Geltex-matrassen: goede ventilatie, drukverlaging en ondersteuning
  • Zwitserse kwaliteit en hoge afwerkingsgraad
  • Geen storende harde middenbalk in het midden van het bed
  • Wereldwijd erkend als topproduct
  • Prijs lattenbodem en matras van 180x200: vanaf 2.640 euro (catalogusprijs)

Waarom kiezen voor de ergonomische lattenbodems van Swissflex?

De Swissflex Geltex-inside matras

Het revolutionaire Geltexmateriaal van Swissflex combineert een hoogelastische gel met zeer ademend schuim. Met een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een gezonde slaap, hebben matrassen met Geltex zeker hun plaatsje naast de natuurlatexmatrassen verdiend. De matras past zich door de gepantenteerde Geltex Inside-technologie aan elke beweging van het lichaam aan en ondersteunt en ontlast tegelijkertijd. Bovendien ventileert Geltex iets beter dan latex of koudschuim.

De natuurlatexmatrassen van Swissflex

Een latex matras is een matras met een latex- of rubberkern. Dit kan natuurlatex zijn van de rubberboom of synthetische latex, gemaakt van kunstrubber. De meeste latex matrassen bestaan uit een combinatie van de twee.

Let bij de aankoop van jouw natuurlatexmatras op het gehalte natuurlijk rubber in de matras. Wij werken enkel met de natuurlatex matrassen van Swissflex, die steeds voor minstens 85% uit natuurlatex bestaan. 

Compleet Swissflex beddensysteem

Bij de complete bedden van Swissflex worden vormgeving en functionaliteit optimaal gecombineerd. De verschillende modellen:

  • Click: het bedframe wordt eenvoudig vastgeklikt dankzij het slimme Click-systeem. Keuze uit stof of houtlook!
  • Box: het comfort van de Swissflex lattenbodem gecombineerd met de look van een moderne boxspring
  • Silhouette: heldere lijnen en subtiel design met zwevend effect waarbij geen poten zichtbaar zijn
  • Expression: imposant design, ademt comfort en warmte

Bekledingen van Swissflex zijn afneembaar en kunnen worden gereinigd. Alle stoffen zijn bijzonder slijtvast, stijlvol, voelen aangenaam en zijn volledig vrij van schadelijke stoffen. Je kan je Swissflex bed perfect aan jouw slaapbehoeften en interieur aanpassen.

Ontdek de unieke Swissflex ondersteuning in onze showroom

Test de verschillende Swissflex bodems, terwijl u geniet van advies op maat door één van onze slaapexperten.

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!