Ontdek ons slaapaanbod

Matrassen

Matrassen zijn er in verschillende soorten en afmetingen, elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ontdek welke matras bij jou past.

Boxsprings

Een van de meest gewaardeerde slaapsystemen ter wereld. We bieden je alle betere Europese boxspring merken en zoeken samen welk merk bij jou past.

Bedden & bodems

Onder een bed verstaan we de verpakking van je bedbodem. In het bedkader wordt een lattenbodem of spiraalbodem gelegd. Het bed kan uit hout, metaal of stof bestaan.

Bedlinnen

We helpen je niet alleen bij het vinden van je droom bed, ook voor de aankleding kan je bij ons terecht. Van matrasbeschermers tot een donsdeken of dekbedovertrek.

Kussens

Een hoofdkussen zorgt ervoor dat je nek en hoofd goed ondersteund zijn. We bieden je hoofdkussens in tal van verschillende materialen en afmetingen.

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!