Bedden & bodems

Onder een bed verstaan we de verpakking van je bedbodem. In het bedkader wordt een lattenbodem of spiraalbodem gelegd. Het bed kan uit hout, metaal of stof bestaan.

Een beter bed kopen bij beddenwinkel De Nachtwacht

Onder een bed verstaan we de verpakking van jouw bedbodem. Dit kan enerzijds een bedkader zijn, waar een lattenbodem of spiraalbodem ingelegd wordt. Het bed kan dan uit hout, metaal of stof bestaan.

Droom je van het uitzicht van een boxspring, maar lig je liever op een lattenbodem? Dan kies je gewoon voor een gestoffeerd bedkader, in de stof naar keuze.

Twijfel je tussen een lattenbodem of een boxspring? Lees hier ons advies!

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Verschillende soorten en afmetingen bedden

Beddenzaak De Nachtwacht biedt verschillende soorten en afmetingen van bedden aan, die telkens inspelen op jouw behoeftes in de vorm van matrasvulling, lichaamsondersteuning, hardheid, levensduur en ventilatie. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor kinderbedden en hoogslapers.

Als beddenspecialist vinden we het belangrijk om niet alleen losse producten, maar ook een volledig bed, mét matras en mét bedlinnen aan te kunnen bieden. Zo weet jij zeker dat alle producten goed op elkaar afgestemd zijn en hoef je niet meer verder te zoeken.

Wij bieden enkel producten en merken die berusten op jarenlang onderzoek, ontwikkeling en betrouwbare duurzaamheidstesten, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Een bedbodem voor een betere nachtrust 

Voor een goede nachtrust is de kwaliteit van de bedbodems bijna net zo belangrijk als de kwaliteit van jouw matras. Onder “bedbodem” wordt de matrasdrager verstaan. Dit is een boxspring, spiraalbodem of een lattenbodem. Een goede bedbodem:

  • zorgt voor extra ondersteuning en drukverlaging
  • zorgt voor een optimale ventilatie
  • levert meer comfort
  • verlengt de levensduur van de matras

Een beddenbodem van slechte kwaliteit zal jouw matras en uiteindelijk jouw lichaam te weinig bescherming en ondersteuning geven.

In je slaap herstelt jouw lichaam zich. Voor jouw activiteiten overdag, reactievermogen, lichaam, concentratievermogen, maar ook jouw humeur, kies je daarom best voor matrassen en beddenbodems van hoge kwaliteit.

Verstelbare bedbodems en elektrische bedbodems

Zoek je nog meer comfort? Dan kan je ook kiezen voor handmatig verstelbare bedbodems of elektrische bedbodems. Elektrische bedbodems maken het lezen of TV kijken aangenamer, of kunnen je helpen om bepaalde delen van het lichaam wat te ontlasten.

Bedbodems prijzen bij De Nachtwacht 

Wil je graag een bedbodem kopen om in jouw bestaande bedframe te leggen of een bedbodem met poten? De Nachtwacht biedt een ruim aanbod van spiraalbodemslattenbodems, boxsprings en bedbodems op maat met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Bezoek onze beddenzaak in Kortrijk, waar je een ruim overzicht krijgt van de betere merken. Je kan er de bedden uittesten en jouw slaapproblemen en wensen met onze experts bespreken. Wij helpen je graag verder, zodat je voortaan met een uitgerust gevoel wakker wordt. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen alvorens je onze slaapspeciaalzaak bezoekt.