Vispring

Vispring, luxueuze handgemaakte boxsprings

Vispring (spreek uit "vaispring") is geen gewone beddenfabrikant. Vispring blijft consequent gekant tegen de massaproductie van identieke bedden. Ieder Vispring bed wordt op bestelling en met de hand vervaardigd, enkel met de beste natuurmaterialen. Ieder bed is maatwerk en dus uniek, en garandeert de bezitter een perfecte nachtrust, jaar na jaar na jaar.

Vispring groeide uit tot een symbool van topkwaliteit. Vandaar ook dat je deze bedden tegenkomt in 's werelds allerbeste hotels, maar ook in duizenden slaapkamers zowel in Europa als in de rest van de wereld.

We doen een greep uit de vele beroemdheden die op Vispring slapen: Gwyneth Paltrow, Sting, George Michael, Brian Adams, Ronnie Wood, Jose Mourinho, David Beckham, Elle Macpherson, Princess Diana, ...

Daarom kies je voor Vispring

 • Absolute topkwaliteit (sinds 1901)
 • Handgemaakt met enkel de beste natuurlijke materialen
 • Eigen productie van pocketveren in katoenen pockets
 • Super klimatisatie en zeer lange levensduur
 • Creëer het uitzicht van je bed volledig naar jouw wensen
 • Prijs boxspring en matras van 180x200: vanaf 6.410 euro (catalogusprijs)

 ‘Wachtmerries’ vermijden?

De geschiedenis van Vispring

In 1901 was Vispring de allereerste beddenfabrikant die matrassen met zogenaamde pocketveren produceerde.

Dit innovatieve systeem met individueel verpakte veren veroorzaakte een ware omwenteling en is tot op heden de meest efficiënte manier om een nachtrust te garanderen die je leven echt kan veranderen.

Vispring kiest voor puur natuur

Ervaring en onderzoek hebben Vispring geleerd dat een bed alleen maar kan ademen en extra lang meegaan als het geheel vervaardigd is uit natuurlijke materialen. Synthetische materialen zijn dan ook uit den boze.

Iedere matras wordt zorgvuldig gevuld met de beste, ademende materialen zoals wol, katoen, paardenstaarthaar, cashmere en zijde. Het enige materiaal in een Vispring bed dat niet door moeder natuur wordt geleverd zijn de veren zelf.

 

Graag een individuele stijl en uitvoering? Dat kan met Vispring

Een onbeperkte keuze in comfort en uitvoering kenmerkt de hele Vispring collectie, mede dankzij een uitgebreid aanbod aan stijlen en stoffen. Een Vispring is altijd maatwerk en kan dus perfect worden afgestemd op iedere slaapruimte en op iedere wens.

Vispring garantie

De "Vispring-verbintenis" biedt jou de absolute kwaliteitsgarantie: hoe lang je jouw bed ook hebt, we herstellen of vervangen het bij fabricagefouten.

En als je een Vispring hebt gekocht, het gedurende minimum 30 dagen (max. 90 dagen na levering) hebt uitgeprobeerd en je besluit dat de hardheidsgraad niet perfect voor jou is, vervangen we bij De Nachtwacht gratis jouw Vispring-matras.

Vispring prijzen varieren en hangen van jouw wensen af. Breng gerust een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op.

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Lees ook

 • De ultieme perfectie

  Droom weg bij de 2 meest luxueuze bedden ter wereld en ervaar de ultieme perfectie op vlak van slaapgenot.

 • Welke boxspring is beter: Vispring of Hästens?

  Als het over boxsprings gaat zijn Hästens en Vispring de absolute top. Maar welk merk is het beste?

 • Een natuurlijk matras: de kracht van wol

  Wol is een van de hoofdbestanddelen natuurlijke matrassen. Ontdek de verrassende voordelen van wol!

 • Wat zijn de voordelen van een matras met paardenhaar?

  Paardenhaar heeft enkele fantastische eigenschappen...

  Vispring nieuws