Yvette & Marc

Vriendelijke ontvangst en geen moment hadden we een gevoel van verplichting. Ik moet zeggen dat hier een team achter zit dat bezig is met ‘de klant’. Zo heb je het als klant uiteraard het liefst.

Dag Kim

Vandaag werd op een super professionele wijze onze bestelling afgeleverd!!

Fijn een half uurtje vooraf gebeld, op het afgesproken uur, en twee gemotiveerde medewerkers die mij onmiddeliijk informeerden over de werkwijze omtrent Covid en dat ik niet mocht helpen!

Ik moet zeggen dat hier een team achter zit dat bezig is met 'de klant'. Zo heb je het als klant uiteraard het liefst.

Wij wonen in Limburg, maar reden speciaal naar West-Vlaanderen voor een bezoek aan jullie prachtige en doordachte showroom. Vriendelijke ontvangst en geen moment hadden we een gevoel van verplichting. Jullie kiezen voor het comfort van de klant, en halen hem weg bij de dure bedden. Hoe mooi is dat! Kortom, bedankt voor alles en proficiat aan iedereen die hiervoor iedere dag klaarstaat!!

En ik zou het nog vergeten maar alle geleverde zaken zijn zeer mooi! Als het nu nog goed slaapt zijn we voor jaren vertrokken. Dankuwel en veel succes met jullie mooie verhaal.

Yvette & Marc

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!