Bella Donna

Bella Donna jersey hoeslakens

De kwaliteit van de jersey hoeslakens van Bella Donna by Formesse begint bij de grondstof. Voor het Bella Donna hoeslaken wordt uitsluitend het hoogwaardigste getwijnd en veredeld mako-katoen garen gebruikt. Door het getwijnd katoengaren van hoogwaardig Egyptisch katoen, dat gezengd en gemerceriseerd werd, ontstaat er nauwelijks pilling.

Door het gebruik van katoen in combinatie met arganolie zijn de hoeslakens van Bella Donna extra zacht en zeer soepel aan de huid. Door de beste verftechnieken worden ook de kleuren lang verzekerd.

Bella Donna hoeslakens zijn fantastisch elastisch en passen perfect op de matras zonder plooien. Dit hoeslaken is, in tegenstelling tot andere jersey hoeslakens, "bi-elastisch". Ze zijn rondom voorzien van elastiek en ruime instopstrook en passen om matrassen met speciale afmetingen, zeer hoge matrassen of waterbedden.

De voordelen van BellaDonna hoeslakens

  • Voortreffelijke pasvorm met "slimme hoek"
  • Keuze uit 54 kleuren
  • Fantastisch elastisch
  • Pilling-arm
  • Makkelijk in onderhoud, strijkvrij
  • Duits kwaliteitsproduct

Clima matrasbeschermer van Bella Donna

Deze molton voor matras en kussen bestaat uit de natuurlijke vezel Tencel. Deze ontwikkeling, uit hout gewonnen, voelt fris aan en absorbeert vocht uitstekend.  Zo ontneemt deze molton de voedingsbodem voor huisstofmijt, bacteriën en geuren en zorgt voor een droge en gezonde omgeving in jouw slaapkamer. 

Satinesse Protect matrasbeschermer van Bella Donna

Deze matrasbeschermer is waterdicht, maar toch ademend. De antibacteriële veredeling zorgt voor een gezond slaapklimaat. De katoenlaag bovenop het polymeermembraan zorgt voor een aangenaam ligvlak.