Brun de Vian-Tiran

Brun de Vian-Tiran: natuurlijke dekens, plaids en spreien

In het atelier van Brun de Vian-Tiran, gelegen aan de oevers van de Sorgue in de Provence, worden al 8 generaties lang natuurlijke dekens, plaids en spreien geproduceerd.

Als belangrijkste fabrikant van natuurlijke dekens in Frankrijk, verzamelen zij de beste, mooiste materialen van over de hele wereld en verwerken ze in elegante en tijdloze ontwerpen zodat jij er thuis ook van kan genieten. Dit alles met een groot respect voor de natuur en de verschillende diersoorten waarmee gewerkt wordt.

Brun de Vian-Tiran biedt

  • Natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit
  • Volledig geproduceerd in Frankrijk
  • Meer dan twee eeuw ervaring
  • Grote keuze uit verschillende kleuren en materialen

Natuurlijke materialen

Merino wol uit Frankrijk, Australië of Zuid-Amerika, Mohair van Kaap de Goede Hoop, Alpaca van Peru, Baby Lama van Bolivia, Yak van China, Cashmere van Mongolië en meer...

Brun de Vian-Tiran is constant op zoek naar de beste en zachtste materialen voor hun producten. Deze natuurlijke materialen worden prachtige, luxueuze creaties wanneer ze met respect behandeld worden, ook de verzameling van de materialen gebeurt steeds met respect voor de diersoort.

Ambacht en traditie

Brun de Vian-Tiran waardeert en rekent op de vaardigheden en ervaring van de ambachtsmannen en -vrouwen in het atelier. Vaardigheden die al meer dan twee eeuwen lang worden overgedragen van generatie op generatie.

Brun de Vian-Tiran produceert luxe spreien en dekens met natuurlijke materialen van de beste en zachtste kwaliteit. Op zoek naar een sprei voor jouw boxspring of een deken voor een 1 persoonsbed? Contacteer ons of kom gerust eens langs, wij tonen je graag de mogelijkheden.