Hanskruchen

Hans Kruchen: natuurlijke donskussens geboren uit traditie

In het hart van het Münsterland in Duitsland staat de familie Kruchen al meer dan 20 jaar synoniem voor dons producten van topkwaliteit.

De donzen hoofdkussens van HANSKRUCHEN worden nog steeds volledig in Duitsland geproduceerd, volgens het vakmanschap dat er sinds 1900 van generatie op generatie wordt overgedragen. Het ziet er misschien eenvoudig uit, maar dat is het zeker niet. De medewerkers van HANSKRUCHEN weten precies wat ze doen.

'De Groene Gans' zegel

Naast ambacht, zorgvuldige knowhow en liefde kruipt er ook veel voorbereiding in de donzen hoofdkussens van HANSKRUCHEN. Zowel het HANSKRUCHEN team als het onafhankelijke testinstituut Wessling kijken er streng op toe dat de dons en veren die gebruikt worden niet afkomstig zijn van levende dieren. In de dons hoofdkussens van HANSKRUCHEN wordt dus uitsluitend eendendons en ganzendons gebruikt die afkomstig is van eenden en ganzen die volgens groene normen werden gefokt. Het bewijs hiervan is het ‘Groene Gans’ zegel dat elk HANSKRUCHEN hoofdkussen siert.

Zowel de dons als de veren die gebruikt worden in de hoofdkussens van HANSKRUCHEN zijn een milieuvriendelijk, ecologisch en recycleerbaar product. Ook het wasproces dat HANSKRUCHEN uitvoert is milieuvriendelijk en verloopt volgens de nieuwste biotechnologische normen.

Voordelen van de kussens van Hans Kruchen

  • met zorg voor het milieu geproduceerd
  • topkwaliteit, gemaakt van natuurlijke producten
  • 100% geproduceerd in Duitsland
  • klimaatregulerende eigenschappen
  • vakmanschap van generatie op generatie overgedragen sinds 1900
  • volledig wolkjesgevoel creëren? Probeer ook eens de topmatras van HANSKRUCHEN

Hoofdkussen afmeting en hardheid

De hoofdkussens van HANSKRUCHEN zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en drie verschillende hardheden. Jij kiest dus zelf voor een langwerpig hoofdkussen 50x70 of voor een vierkant hoofdkussen 60x60.

Afhankelijk van hoeveel veren gebruikt worden in het hoofdkussen zal het hoofdkussen steviger of zachter zijn. Kies zelf het hoofdkussen dat net zo ondersteunend is als jij het nodig hebt.

Ben je op zoek naar een echt knuffelkussen? Dan kies je best voor de zachtste hardheid. Toch liever wat steviger? Kies dan voor een firm of medium hoofdkussen.

Kom langs in de showroom of contacteer ons voor meer informatie!