Lexington

De inspiratiebron van Lexington

Het Zweedse merk Lexington biedt jou hoogwaardig bedlinnen, hun stijl is gebaseerd op de prachtige Oostkust van de Verenigde Staten, waar het oude met het nieuwe wordt gecombineerd.

Net buiten Boston, Massachusetts bevindt zich een klein plaatsje dat Lexington heet. Je vindt er de typische New England residences in wit geverfd cederhout. 

Het uitgebreide gamma van Lexington

Lexington biedt een zeer uitgebreid gamma dekbedovertrekken, plaids, spreien, sierkussens en kussenslopen die telkens zeer eenvoudig te combineren zijn met elkaar. 

Per jaar brengt het merk 4 collecties uit: een voorjaars- en najaarscollectie met daarenboven twee "seasonal collections" namelijk Zomer en Kerst. Ieder seizoen verrast Lexington ons dus met prachtig en tijdloos beddengoed in de typische New England stijl. 

Lexington biedt

  • de typische New England stijl
  • vier collecties per jaar
  • zeer uitgebreid gamma
  • hoogwaardig bedlinnen

Enkele sfeerbeelden uit voorgaande collecties

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!