Wat kan ik doen tijdens de Covid 19 quarantaine?

Verveel jij je ook zo snel? Heb je je kasten al uitgekuist? Zijn je boeken alfabetisch geordend en ben je Netflix ondertussen helemaal beu? Dan hebben wij hier nog een aantal tips voor jou! Ontdek hieronder de ‘COVID-19 quarantaine’ bezigheidstips van onze Nachtwachters:

1. Hoofdkussens wassen

Iets waar velen van ons normaal geen tijd voor hebben, of wel eens over het hoofd durven te zien, is het wassen van je hoofdkussen. Het blijft wel belangrijk, zeker nu, want een ongewassen hoofdkussen is namelijk al snel een broeihaard van bacteriën!

Er bestaan veel verschillende types hoofdkussens die elk op een andere manier gewassen moeten worden, ontdek hier hoe jij jouw hoofdkussen kan wassen en drogen

2. Onderhoud van jouw matras

Nog zo’n huishoudelijk taakje dat al eens vaak wordt uitgesteld: het onderhoud van je matras. Om de levensduur en hygiëne van jouw matras te beschermen is het belangrijk om die regelmatig te ventileren, en/of te draaien en keren (afhankelijk van het type matras!).

Lees hier hoe je dat juist doet!

3. Kussengevecht!

Na al dat werk, is het tijd voor iets leuks. Voelt iedereen in jouw gezin zich gezond en fit? Daag ze dan uit voor een kussengevecht! Op die manier genieten jullie ook meteen van wat beweging tijdens deze corona ‘lockdown’ periode.

3, 2, 1 … START!

teamfoto_2023_kussengevecht

4. Lekker lang uitslapen

Nu heb je eindelijk eens de tijd om vroeg te gaan slapen, en als je geluk hebt kan je misschien ook wel lekker lang uitslapen? Wij zetten graag nog eens het belang van een goede nachtrust in de verf. Zeker in deze COVID-19 tijden, mag het belang van voldoende slaap niet onderschat worden.

Te weinig slaap heeft een effect op jouw immuunsysteem. Je lichaam krijgt niet voldoende tijd om volledig te herstellen, waardoor het veel vatbaarder zal zijn voor infecties en ziektes. Meer daarover hier!

 

Zorg goed voor elkaar, we hopen jou binnenkort snel terug in onze winkel te kunnen ontvangen.

En onthoud: blijf zoveel mogelijk in bed, je kan er levens mee redden!

 

Met uitgeslapen groeten,

Het Nachtwacht team.

Binnenkijken bij De Nachtwacht

De Nachtwacht in Kortrijk wordt wel eens de allermooiste slaapspeciaalzaak van België genoemd. Ontdek onze troeven en vind jouw ideale bed in onze slaapwinkel.