Air Cover

De werking van een Air Cover beschermhoes

Air Cover is een revolutionaire matrasbeschermer en kussenbeschermer die jouw slaapcomfortgezondheid en de hygiëne van je matras optimaliseert. In de beschermhoezen van Air Cover worden drie toptechnologieën gecombineerd. 

De stof werd gebreid in een speciale 3D-structuur die de matras permanent ventileert en de druk van het lichaam op de matras vermindert. Air Cover regelt het vochtgehalte en de temperatuur van de slaapomgeving. Een probiotische biotechnologie in de stof houdt jouw matras op een 100% natuurlijke manier schoon. 

Al deze voordelen zijn het recept voor een slim, hemels bed! 

Verschillende types Air Cover beschermhoezen

 • Air Cover
 • Air Cover Waterproof
 • Air Cover Pillow

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

3D-kruisstructuur: Cairfull van Air Cover

De driedimensionale kruisvormige structuur van Cairfull zorgt voor een ventilerende luchtlaag in jouw beschermhoes. Beweging stimuleert de luchtcirculatie onder het lichaam en de verdamping van het geabsorbeerde vocht. De luchtlaag verdeelt de warmte ook gelijkmatig over het gehele slaapoppervlak. 

Probiotica: Purotex van Air Cover

Purotex maakt gebruik van de technologie van actieve probiotica. Deze probiotica op jouw beschermhoes verminderen de hoeveelheid allergenen van huisstofmijten na twee weken met 93,7%! De actieve probiotica creëren dus met andere woorden een frisse en schone slaapomgeving

Regelt vochtgehalte en temperatuur: Adaptive van Air Cover

Adaptive behandelt de SmartSleeve met een temperatuurgevoelig polymeer en geeft een dynamische respons: hoe warmer het wordt, hoe meer Adaptive vocht verdampt. Meer verdamping betekent een drogere en koelere slaapomgeving

Aandacht voor milieu: Circular van Air Cover

De matrasbeschermer met een 3D-structuur zet aanzienlijke stappen op het gebied van duurzaamheid door de bovenste laag van de SmartSleeve te produceren met materialen die het Seaqual-label dragen, bestaande uit 100% gerecycled polyester, wat bijdraagt aan het opruimen van de oceanen.

 • Onze 7 tips voor een frisse nachtrust

  Het belooft een hete zomer te worden! Maar geen paniek, met onze tips geniet jij van een frisse nachtrust...

 • Hoe kan ik de levensduur van mijn matras beschermen?

  Onderhoud jouw matras voor een langere levensduur, ontdek hier hoe!

 • Welke matras kies ik best bij last van allergieën?

  Maak komaf met die loopneus, het niezen en waterige ogen en garandeer jezelf een goede nachtrust.