Auping

Op een Auping slaap je goed

Auping is het grootste zelfstandige Nederlandse beddenbedrijf. Het biedt Scandinavisch slaapcomfort op het hoogste niveau in moderne, functionele en krachtige ontwerpen. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met maximale ondersteuning, ventilatie en verstelbaarheid. Naast de spiraalbodems kwamen daar later ook matrassen, bedkaders, boxsprings en bedtextiel bij.

Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen vormt de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers zorgen voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.

Auping Store Kortrijk

In onze Auping Store Kortrijk staan we ter beschikking om vast te stellen welke ondersteuning, drukverdeling en ventilerende eigenschappen het beste resultaat geven voor jou. Want de juiste combinatie van bedbodem en matras is bepalend voor het slaapcomfort.

Daarnaast weten we alles van afmetingen, kleuren en beschikbare materialen. Uiteraard is er in onze Auping Store Kortrijk alle ruimte om ongestoord te kunnen proefliggen op verschillende testbedden.

De Auping collectie in onze Auping Store Kortrijk

  • Boxsprings
  • Bedden
  • Bedlinnen
  • Prijs boxspring en matras van 180x200: vanaf 2.190 euro (catalogusprijs)

Het bed kiezen dat het best bij jou past? Er komt meer bij kijken dan je denkt!

Amélie helpt jou graag bij elke stap.

Auping Store Kortrijk: een bijzondere visie op slapen

We zijn trots dat we jou als Auping Store Kortrijk de grootste keuze aan Auping in Zuid-West-Vlaanderen kunnen aanbieden. De Auping Store Kortrijk ligt naast De Nachtwacht en behoort tot hetzelfde bedrijf. 

In onze unieke Auping Store wordt op aantrekkelijke wijze het complete assortiment van Auping gepresenteerd. Van ventilerende spiraalbodem tot drukverlagende matras en de kasten van Auping. Van eigentijds ontwerp tot weelderige boxspring. En van dekbedovertrek tot het unieke Auping Noble bed.

 

Auping, dat is kwaliteit

Het winkelconcept Auping Store is voor Auping een unieke manier om hun visie op slaapcomfort uit te dragen en alle producten onder de aandacht te brengen. Dat past in hun streven om het winkelen voor jou als consument aantrekkelijker te maken. Het moet echt leuk zijn om een bed of slaapkamer te gaan kopen. 

Bij Auping Store Kortrijk staat kwaliteit voorop, zowel in presentatie als in vormgeving en deskundig advies. We willen jou zo volledig mogelijk informeren zodat jij de juiste keuze van ligsysteem kan maken. Een foute keuze is snel gemaakt, een goede kost tijd.

Breng snel een bezoek aan de Auping Store Kortijk of contacteer ons online.

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Auping nieuws

Meer nieuws arrow

Bezoek Auping Store Kortrijk