De ultieme perfectie

Droom weg bij de 2 meest luxueuze bedden ter wereld en ervaar de ultieme perfectie op vlak van slaapgenot.

De ultieme perfectie op het vlak van slaapgenot

Maak kennis met de Vividus van Hästens en de Diamond Majesty van Vispring, twee unieke bedden met royaal karakter en sterallure.

Dat laatste mag je letterlijk nemen, want bekende slapers zoals Drake, Beyoncé, George Clooney, en vele anderen hebben zich laten omarmen door de verfijning van deze bedden. 

We plaatsen deze twee toppers graag even naast elkaar, dus leun achterover en ontdek waarom deze bedden zo geliefd zijn.

Hästens' Vividus: Scandinavisch Meesterwerk

Voor liefhebbers van Scandinavisch design en vakmanschap is er de Vividus van Hästens. Ooit begonnen als zadelfabrikant heeft Hästens snel de weg gevonden naar slaapcomfort en is het nu uitgegroeid tot een van 's werelds meest exclusieve en gerespecteerde fabrikanten van luxe boxsprings. De ambachtelijk gemaakte bedden zijn een lust voor het oog en bieden een ongeëvenaarde slaapervaring. 

De basis voor dit royaal slaapcomfort?

Een solide eiken frame met eiken verbindingen en pluggen, waardoor het frame zonder één enkele schroef is opgebouwd en dus uitsluitend bestaat uit natuurlijke en recycleerbare materialen. Op deze basis wordt met de hand verder gebouwd, laag per laag, om uiteindelijk na 320 uur handenarbeid te resulteren in een product bestaande uit 209 kilo aan natuurlijke materialen

De meest verfijnde natuurmaterialen

Alleen het allerbeste en steeds met respect voor mens en natuur! Denk aan paardenstaarthaar dat zorgt voor veerkracht en vormbehoud, wol met temperatuurregulerende eigenschappen waardoor je zowel in de zomer als in de winter geniet van het juiste klimaat, ademend katoen voor zalige en droge nachten, enz.

Wist-je-datje: Omdat Hästens uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke en gewassen materialen, is het bed bijzonder geschikt voor mensen met allergiegevoeligheid.

Ontdek onze Hästens floor

Om je nog iets dichter bij de zevende hemel te brengen, hebben we onze Hästens-collectie ondergebracht op de bovenste verdieping. Breng een bezoek aan onze Hästens floor en ontdek er de volledige collectie.

Vispring's Diamond Majesty: Koninklijke Verfijning

Laat je meevoeren naar een wereld van weelderige luxe en ontdek het meesterlijke werk dat schuilgaat achter Vispring's meest luxueuze bed, namelijk de Diamond Majesty. Diamond Majesty is de crème de la crème op het gebied van slaapervaring en bestaat uit de meest exclusieve natuurlijke materialen ter wereld. De ambachtelijke en handgemaakte matrassen en boxsprings worden volledig op maat van jou gemaakt, waardoor je geniet van een uniek liggevoel en optimale slaapervaring. 

Een rijke geschiedenis

Vispring bestaat al sinds 1901 en is vanaf het begin het summum van luxe binnen de slaapwereld. Zo heeft de firma geschiedenis geschreven door de luxe suites van 's werelds bekendste schip, de Titanic, te voorzien van dromerige bedden vol pracht en praal, en waren ze ook de eersten die met pocketveren op de markt kwamen zoals we die vandaag de dag kennen. Hun innovatieve verensysteem, bestaande uit vanadiumstalen veren in afzonderlijke katoenen zakjes, zijn van ongeziene kwaliteit en bieden levenslang de beste ondersteuning.

Wist-je-dat: De Diamond Majesty van Vispring beschikt over een drievoudige veerlaag, met maar liefst 3162 pocketveren die elk met de hand worden vastgenaaid.

Liefde voor de natuur

Zowel het productieproces als de grondstoffen die gebruikt worden zijn als het ware een lofzang naar de natuur en dragen een enorme liefde uit naar het product.

Zo zal je in een Vispring bed geen synthetische stoffen of schuimen vinden, maar uitsluitend duurzame natuurmaterialen van de fijnste soort. Denk maar aan 100% Britse Shetland scheerwol, paardenstaarthaar voor een optimale ondersteuning en veerkracht, kasjmier, zijde, biologisch katoen en zeldzame maar uiterst aangename vicunawol

Het is dus niet voor niets dat Vispring beloond werd met de Queen’s Award for Enterprise, een prijs die wordt uitgereikt aan bedrijven die uitblinken op het gebied van innovatie en duurzame ontwikkeling.

Ontdek onze Vispring corner

Laat je in onze Vispring corner betoveren door onze elegante collectie aan Vispring boxsprings en hoofdborden.

Wat hebben ze gemeen?

Ondanks hun uniek karakter delen Hästens en Vispring een gemeenschappelijk doel, namelijk het blijven streven naar de ultieme perfectie!

Beide merken gebruiken de beste en fijnste natuurmaterialen om een zalig ligcomfort, perfecte klimatisatie, lange levensduur en afwezigheid van synthetische stoffen te garanderen.

Hun ambachtelijke productieproces wordt steeds nauwlettend in de gaten gehouden, en iedere bestelling, ieder bed wordt zeg maar à la carte en met de hoogste zorg geproduceerd.

Of je nu kiest voor de tijdloze elegantie van Vispring of voor het Iconisch ruitje van Hästens, één ding is zeker: deze bedden beloven niet alleen een zalige nachtrust, maar nemen je ook mee op een reis naar het hoogtepunt van luxe. Sweet dreams!

Deskundig advies nodig?

Een matras, nieuw bed, hoofdkussen of bedlinnen kopen is meer dan een besluit, het is een ervaring en wij kunnen je helpen bij iedere stap. Tenslotte weten we als geen ander wat je nodig hebt voor een optimale nachtrust. Bezoek onze winkel in Kortrijk waar het Nachtwacht team klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden!

Kijk binnen bij De Nachtwacht

Lees ook

  • Wat zijn de voordelen van een matras met paardenhaar?

    Paardenhaar heeft enkele fantastische eigenschappen...

  • Een natuurlijk matras: de kracht van wol

    Wol is een van de hoofdbestanddelen natuurlijke matrassen. Ontdek de verrassende voordelen van wol!

  • Een boxspring kopen? Sta stil bij deze punten.

    Waar moet je op letten bij de aankoop van een boxspring? Lees hier de belangrijkste punten.